Jobbet Enhetschef till Arriva Tåg i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Enhetschef till Arriva Tåg i Helsingborg publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en serviceinriktad och coachande Enhetschef till Arriva i Helsingborg!

Är du en ledare med stark serviceorientering som tycker om att coacha andra? Vill du vara chefen som inspirerar och lyfter din personal att utvecklas till sin fulla potential? Då erbjuder vi dig tjänsten som Enhetschef på Arriva i Helsingborg!

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva har på uppdrag av Skånetrafiken framgångsrikt drivit Pågatågstrafiken sedan 2007 och har fått förlängt förtroendet att driva verksamheten. På Arriva jobbar vi enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond. Som chef hos oss får du möjlighet att ta del av ett ledarskapsprogram och därigenom vidareutveckla ditt sätt att leda dina medarbetare. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Enhetschef för ombordpersonal/kundvärdarna så ansvarar du för att leda, motivera, utveckla och följa upp dina medarbetare med fokus på värderingar och kundservice. Du säkerställer att din personal arbetar enligt Arrivas värderingar, att säkerhets- och arbetsmiljöarbetet bedrivs enligt gällande lagstiftning, interna riktlinjer och policys genom löpande uppföljning tillsammans med handledare och övriga chefer.


I din roll som Enhetschef så har du en en starkt verksamhetsnära och operativ roll med ett personalansvar för ca 100 anställda. Du har inget budgetansvar och är inte lönesättande chef för dina anställda men hanterar alla andra frågeställningar kring personalens anställning.
I ditt ansvar ligger bl a


 • Löpande uppföljning av din personal

 • Personadministration

 • Rekrytering: 10-20 per år

 • Arbetsmiljödelegation

 • Rehab

 • Utvecklingsarbete 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Driftschefen för Service och Personal.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som Enhetschef ser vi att du är en starkt operativt lagd person med god vana och praktisk erfarenhet av att hantera stora mängder personal.
Du är bekväm med att arbeta självständigt, har lätt för att ta initiativ och med trygghet fatta egna beslut.
För att trivas i rollen så bör du vara en kommunikativ och lösningsorienterad person med god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.
Du trivs med att vara i nära dialog med dina anställda och har god förmåga att coacha och vägleda dem för att kunna prestera så bra som möjligt.
Då verksamheten löpande behöver anpassas till de krav och förväntningar marknaden ställer är det viktigt för oss att du är kommersiellt orienterad och att du förespråkar en hög servicenivå i allt vi levererar.  


Vi söker dig som har:


 • Gymnasieutbildning eller motsvarande.

 • Erfarenhet av arbetsledning och personalansvar i en kommersiell verksamhet, t.ex resebransch, hotell, restaurang, butik eller motsvarande.

 • Kunskaper inom ekonomi, förhandling, arbetsrätt och arbetsmiljö.

 • Utmärkt förmåga att uttrycka sig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

 • Kunskap i MS Office.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Arriva Sverige AB
Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar, där säkerheten alltid kommer i första hand. Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi utmanar den svenska kollektivtrafikmarknaden och söker hela tiden möjligheter till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Referens

04C3A228C7D246EC8FCB1CAD56A033C2

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till