Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Enhetschef förebyggande avdelningen, Bohus Räddningstjänstförbund jobb i Kungälv på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Enhetschef förebyggande avdelningen, Bohus Räddningstjänstförbund på Randstad AB

Enhetschef förebyggande avdelningen, Bohus Räddningstjänstförbund

Randstad AB Kungälv, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Lockas du av att ha ett samhällsviktigt uppdrag? Innehar du brandingenjörsexamen och är van att arbeta målstyrt? Har du dessutom ett driv och trivs att arbeta i en organisation i förändring? Då kan du vara Bohus Räddningstjänstförbunds näste Enhetschef. 


ansvarsområde.

Som Enhetschef för den förebyggande enheten i förbundet, leder och fördelar du arbetet. Du ansvarar för att genomföra beslutade mål enligt förbundets handlingsprogram och verksamhetsplaner i enlighet med förbundsordning och lagstiftning. Tillsammans med dina chefskollegor och medarbetare arbetar du för att beslutade mål uppfylls. I rollen ingår att ha personal, - budget och arbetsmiljöansvar. Du ingår i ledningsgruppen och eventuellt i framtiden ha operativ ledningsberedskap. Den förebyggande avdelningen arbetar bland annat med myndighetsutövning såsom myndighetsarbete utifrån lag (2003:778) om skydd mot olyckor samt lag (2010:1011) om brandfarliga och explosiva varor. Så som tillsyn, tillståndsgivning och remissutlåtande i bygglovsärenden. 


kvalifikationer.

Du har brandingenjörsexamen alternativt Tillsyn kurs A+B. Har du även avlagt Civilingenjörsexamen, brandteknik är detta meriterande.
Du har vana av att arbeta i ledande ställning, gärna i en organisation i förändring. Vi jobbar aktivt med att vara en värderingsstyrd organisation och där alla medarbetare har en ansvarsfull roll. Du har erfarenhet av verksamhetsplanering och är van att arbeta målstyrt. Vidare ser vi gärna att du har arbetat
som chef med personal och budgetansvar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta med personal och planering av verksamheten. Som person är du trygg och empatisk och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. För att passa i rollen behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt och vara duktig på att planera, organisera och prioritera. Du drivs av en vilja att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat. Du har förmågan att se och tillvarata olikheter hos medarbetare och ser värdet i att arbeta för en inkluderande arbetsplats. 
 
Tjänsten kan även komma att innebära du ingår i den operativa beredskapen som ledningsfunktion. Detta kräver att du som är brandingenjör även har examen i RUB och erfarenhet från räddningstjänst. Om du har gått Tillsyn
A+B ska du ha examen i Räddningsledning A+B.
 
Befattningen är säkerhetsskyddsklassad enligt säkerhetsskyddslagen. Det innebär att du som söker måste ha svenskt medborgarskap och kommer att få genomgå en säkerhetsprövning där intervju och registerkontroll via Säkerhetspolisen ingår.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Bohus Räddningstjänstförbund med Randstad. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen återkom till rekryteringskonsult Petra Pettersson på e-post [ Link removed ] . 

Sista ansökan för tjänsten är 2021-12-12
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362910