Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Enhetschef för avfallsverksamhet, Tjörns kommun jobb i Stenungsund på Tjörns Kommun

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Enhetschef för avfallsverksamhet, Tjörns kommun på Tjörns Kommun

Enhetschef för avfallsverksamhet, Tjörns kommun

Tjörns Kommun Stenungsund, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Har du ett intresse för avfall och återbruksfrågor? Då kan du vara Tjörns kommuns näste Enhetschef för avfallsverksamhet. 

Inom Samhällsbyggnadsförvaltningen får du kollegor som också brinner för att driva Tjörn framåt. På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!

Välkommen med din ansökan!


ansvarsområde.

Som enhetschef för avfallsverksamheten på Tjörns kommun har du varierande arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar att tillsammans med dina medarbetare åstadkomma det för kommunen och våra invånares bästa avfallslösningarna. Du kommer att ansvara för avfallsverksamheten som helhet och ingå i förvaltningens ledningsgrupp.

Som enhetschef kommer du att få jobba med de flesta förekommande uppgifter när det gäller insamling och transport av avfall. Nedanstående är exempel på arbetsuppgifter som kommer att finnas i detta uppdrag:

• Personal- och budgetansvar för avfallsverksamheten
• Kontakt och återkoppling till politiker
• Taxor och föreskrifter samt uppföljning av avtal
• Ansvar över det strategiska utvecklingsarbetet

Avdelningen arbetar med uppföljning av entreprenader i form av entreprenadsmöten, svara på kundskrivelser och kundsamtal, uppföljning av statistik, hantering av vårt verksamhetssystem EDP Future med mera. 

Du kommer ansvara för projekt som är kopplade till avfall, gällande insamlingssystem, olika utredningar som är kopplade till hushållsavfall och förpackningsmaterial i kommunerna. I rollen förväntas du även kunna hjälpa till där det behövs och handlägga diverse olika frågor inom avfallsverksamheten. Du kommer att representera avfallsverksamheten i både kommunala och regionala nätverk, samt ansvara för att uppföljning av det regionala arbetet följs.

Avfallsavdelningen på Tjörn arbetar i samverkan med Avfallsavdelningen i Stenungsund. Kontoret är placerat i Stenungsund där huvuddelen av personalen är lokaliserad. Utöver kontoret har vi personal på vår återvinningscentral i Heås på Tjörn.
Inom Samhällsbyggnadsförvaltningen ingår förutom Avfallsavdelningen även VA avdelningen, Miljöavdelning, Plan och trafikavdelningen samt Byggavdelningen.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för avfallshantering. Du har en akademisk examen med inriktning mot miljö, teknik eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig. Vi ser gärna att du i ditt nuvarande arbete eller i tidigare arbete har arbetat i ledade positioner.

Som person är du en tydlig ledare, som har visioner och ser möjligheter till förändring och utveckling. Du har förmåga att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och goda idéer, samtidigt som du har mod att fatta svåra beslut och avslutar påbörjade uppdrag. Du är också utåtriktad, social och tycker om kontakten med andra människor och har lätt för att bygga kontaktnät såväl inom som utanför organisationen. Som person är du en lagspelare med en god analytisk förmåga och har lätt att se och förstå helheten. Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och har ett starkt eget driv för att uppnå de mål som kommunerna satt upp. Du är prestigelös, ansvarsfull och noggrann.

Du kommer i arbetet komma i kontakt med allmänheten och dels ansvara för en del informationsmaterial och då är det viktigt att du mycket väl hanterar svenska språket såväl muntligt som skriftligt. Krav på B-körkort.

Vid den samlade bedömningen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Välkommen med din ansökan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 22 augusti 2021. I denna rekrytering samarbetar Tjörns kommun med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Petra Pettersson, [ Email address blocked ]  
 

Rekommenderade jobb

Enhetschef för avfallsverksamhet, Tjörns kommun
Tjörns Kommun Stenungsund Heltid
Finans- och koncernredovisningschef till Göteborg Stad
Göteborgs Stad Stadsledningskontoret Göteborg Heltidsanställd
Projektägare VA-Utbyggnad till VA-nät, Uppsala Vatten & Avfall
Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201350838