Jobbet Enhetschef Elteknik till Ramboll Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Enhetschef Elteknik till Ramboll Malmö publicerad av Poolia

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Vi erbjuder dig möjligheten att använda dina ledaregenskaper, ditt affärsnätverk och din kompetens för att expandera Rambolls verksamhet inom Elteknik i regionen samt skapa nöjda kunder och medarbetare. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har mångårig erfarenhet av offentliga och privata projekt inom Elteknik och en god förmåga att skapa starka relationer externt och internt. Om du är vår nya Enhetschef - klicka på knappen ”Ansök nu” till höger.

INVITING BRIGHT MINDS
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer som Enhetschef Elteknik i Malmö att ansvara för ett 15-tal medarbetare som arbetar med konstruktion och projektering inom elteknikområdet. Gruppen har en bred och flerårig kompetens. Vi sitter i nybyggda och moderna lokaler ett stenkast från Malmö centralstation. Region Skåne är en viktig kund till oss och vi jobbar även med flera av de ledande industriföretagen i regionen.

Du blir en del av ledningsgruppen inom affärsområdet Installation Syd och kommer sätta den strategiska inriktningen för din enhet. I rollen kommer du få möjligheten att vara med i utvecklingsarbetet av både enheten och affärsområdet för att hitta nya affärsmöjligheter och för att kunna effektivisera arbetet. Vi söker efter dig som vill vara med på Rambolls resa för att bygga framtidens samhälle.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Personal- och resultatansvar för din enhet
• Attrahera och utveckla medarbetare
• Arbeta som uppdragsledare i projekt inom elteknik
• Ansvar för enhetens affärsarbete och anbudsarbete
• Skapa samarbeten och affärer tillsammans med andra enheter inom Ramboll

Du rapporterar till Affärsområdeschefen för Installation Syd.

UTVECKLAS TILLSAMMANS MED OSS
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:

• Du har en bakgrund inom Elteknik från ett konsultföretag, entreprenad och/eller beställarorganisation
• Du har flerårig chefs- och ledarerfarenhet och trivs med rollen
• Du har en vana att driva affärsarbete, utveckla kunder och skapa lönsamma samarbeten/affärer
• Du talar och skriver flytande svenska och engelska
• Du har en relevant eftergymnasial utbildning, föredragsvis en högskole- eller civilingenjörsutbildning

Du är en ambassadör för förändring och visar stort engagemang och hängivenhet i utvecklandet av vår verksamhet. Det är du som sätter ut riktningen och leder vägen för att flytta fram våra positioner. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential. För att du ska få rätt förutsättningar och befogenhet att utöva ditt ledarskap behöver du en visionär, inspirerande och öppen ledare.

VÄLKOMMEN TILL RAMBOLL BUILDINGS
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år.
5 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

RAMBOLL I SVERIGE
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Referens

57335

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till