Enhetschef till Avdelning för ordinärt boendeOm arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?


Arbetsuppgifter

Då du tillträder i inledningen av vår omorganisation krävs det att du både kan tänka utanför boxen men också långsiktigt och hållbart. Med andra ord så måste både utveckling och framtida förvaltning finnas i ditt tänkande. Vi bygger för framtiden och du kan vara med och påverka.

I tjänsten kommer du att vara chef över sektionschefer och rapportera till avdelningschef. Ditt ansvar som chef innefattar ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och budget. Som enhetschef för korttidsverksamheten kommer du att ingå i ledningsgruppen och aktivt bidra till helhetsutvecklingen av verksamheten. Som enhetschef måste du kunna förstå och förklara verksamhetens helhet, villkor och behov. Du måste också ha förmågan att i dialog med medarbetarna bryta ner politiska mål till konkreta aktiviteter i verksamheten samt ha kunskap om gällande lagstiftning som styr verksamheten.


Kvalifikationer

Vi värderar din utbildningsbakgrund som sjuksköterska eller annan motsvarande högskoleutbildning som kan bedömas som likvärdig. Dokumenterat flerårigt ledarskap inom vård och omsorg har bidragit till din stabila trygghet inom såväl ledarskap som det formella chefskapet. Vi ser det som en merit att du tidigare har varit chef över chefer och hunnit utveckla dina verktyg för ett coachande ledarskap.

Som ledare är de personliga egenskaperna viktiga för oss såsom att du är trygg i dig själv och har en känslomässig mognad. Du är relationsskapande, prestigelös, inlyssnande och har ett gott omdöme. Genom din goda kommunikativa förmåga och ditt personliga engagemang kan du motivera och engagera våra medarbetare. Att arbeta med verksamhetsperspektiv mot uppställda mål och ökad kvalitet är en självklarhet för dig. Du arbetar utvecklingsinriktat och långsiktigt samt är strukturerad och systematisk. Du ska kunna pendla mellan ”här och nu” och proaktivt arbete. Du är handlingskraftig och gillar utmaningar men kan också se sammanhang och prioritera rätt frågor. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Du är kunnig och trygg gällande regler och lagstiftning inom arbetsområdet. Du har genuin verksamhetsförståelse och har utvecklad kunskap inom kärnverksamheten. Du har också nödvändiga kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljö och dess tillämpning i det vardagliga arbetet. Ditt intresse för digital utveckling och välfärdsteknologi är även det meriterande

För att leda verksamheten som enhetschef ställs stora krav på din kommunikativa och avvägda förmåga att ge rätt information till rätt personer. Du måste vara nätverkande och bidra till dialog både internt och externt. Du bedriver ett prestigelöst ledarskap och skapar förutsättningar för dina medarbetares goda arbete och utveckling.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-01-02

Referensnummer: 175-17-148

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Ann Hedman
  • (Fysioterapeuterna) SACO
  • 0766-394547
  • Margareta Johansson
  • Vision
  • 040-340286
  • Maryam Noroozi
  • Vårdförbundet
  • 040-349624

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Enhetschef till Avdelning för ordinärt boende !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer