Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Engineering Manager till Apotek Hjärtat jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Engineering Manager till Apotek Hjärtat på ICA

Engineering Manager till Apotek Hjärtat

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Varför ska du jobba hos oss? Jonas Lindskog, Head of Engineering, berättar:

Vill du vara med och bygga framtidens apotek? Då kommer du trivas som fisken i vattnet hos oss på Apotek Hjärtat. Med moderna tekniker bygger vi en kundupplevelse utöver det vanliga. På Apotek Hjärtat tycker vi det är viktigt att individen trivs och vi tror även att det gör att alla presterar bättre. Därför är det inte speciellt ovanligt att möten börjar med: ”Hur mår du idag?”

Stämningen på Apotek Hjärtat är hjärtlig och glad med högt i tak. Vi tar hand om varandra och samarbetar med en coachande och öppen kommunikation, med stor grad frihet under ansvar. Våra ledord på Apotek Hjärtat och ICA Gruppen är engagemang, entreprenörskap och enkelhet och de genomsyrar allt vi gör! Vi tar nu nästa steg i vår tillväxtresa och letar efter en Engineering manager till våra team. Vill du vara med och leda ett av våra utvecklingsteam?

Så här jobbar en Engineering manager på Hjärtat!

På Apotek Hjärtat drivs vi av att hjälpa våra kunder till bättre hälsa och större välbefinnande varje dag och som marknadsledare, och en del av ICA Gruppen, påverkar vi många människor varje dag. Med närmare 400 apotek över hela landet, en snabbväxande e-handel och nära samarbete med Min Doktor och ICA har vi en stark utgångspunkt för att bibehålla och stärka vår position framåt med marknadens bästa kunderbjudande. Apoteksbranschen är mitt uppe i en stor transformation där digitalisering och breddning av kanaler skapar helt nya möjligheter och vi söker nu en Engineering Manager som kan leda vårt konverteringsteam framåt.

Som Engineering Manager på Hjärtat ansvarar du för ett eller två av våra utvecklingsteam. Tillsammans med övriga Engineering managers och Head of Engineering är du ledande i arbetet att forma en utmärkt miljö och kultur för utvecklingsteamen att verka i. I det arbetet finns det två viktiga delar; den första är att stödja teamet i effektiviseringen av deras arbete genom att möjliggöra att rätt förutsättningar finns samt att hjälpa de fokusera och leverera rätt värde. Den andra delen är att genom coaching hjälpa utvecklare växa i sina roller. Du kommer arbeta nära produktägaren för teamet och tillsammans med hen vara ansvarig för att leverera rätt värde och kvalitet. Det kommer även finnas utrymme att koda och hålla sig uppdaterad på den tekniska utvecklingen. Förutom detta kommer det finnas många övergripande arbetsuppgifter att ta tag i baserat på ditt eget intresse.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att:

  • Coacha och leda utvecklingsteamets arbete
  • Delta i tekniska diskussioner och frågeställningar
  • Leda och utmana arbetssätt för teamet och teammedlemmarnas utveckling
  • Proaktivt sätta sig in i och skapa förståelse för verksamheten, dess processer och data
  • Se över teamets leveranskapacitet i samråd med Head of Engineering
  • Skriva kod i React Native, React JS, eller C# med utrymme för kodning i kubernetes och Azure vid intresse

Det här är du!

Du har relevant examen från högskola eller universitet eller motsvarande erfarenhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har erfarenhet av agila metoder och processer, har minst 5 års erfarenhet som utvecklare samt har erfarenhet i liknande techstack som ovan. Vi söker dig som trivs både med att jobba i team och leda andra och som har arbetat som Engineering Manager eller Scrum Master för ett eller flera team. Rätt kandidat för tjänsten är nytänkande, har lätt för att engagera, motivera och leda i förändring.

Vi erbjuder dig!
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i en dynamisk miljö hos ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är flexibel, och nyfiken. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på vårt Supportkontor i ICA-huset, i Arenastaden.

Sista ansökningsdag är 25 oktober. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterare Jacob Beck på [ Link removed ] eller 072 - 40 28 465, för frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Jonas Lindskog på [ Link removed ] eller 072 - 225 79 75.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! ­

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014282