Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Engagerade lagermedarbetare jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Engagerade lagermedarbetare på Randstad AB

Engagerade lagermedarbetare

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Trivs du att arbeta i ett drivet och engagerat team med gemensamma mål? Är du intresserad av truckkörning och orderplock? Är du dessutom noggrann med fokus på att leverera högsta kvalitet? Då har du hittat helt rätt! 

Just nu söker vi ett flertal kvalitetsmedvetna och drivna lagermedarbetare till en av våra kunder i Norrköping. Arbetet kommer att bestå av truckkörning och orderplock på företagets olika avdelningar. Du som söker måste trivas med att arbeta fysiskt och drivas av att nå uppsatta mål och deadlines. Tjänsten är en konsultlösning vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Randstad men arbeta ute hos kund. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som lagermedarbetare tar du ansvar för att varorna som kunder beställer plockas ihop från lagerhyllorna och packas. Du arbetar med truckkörning och lagerarbete, arbetet kan bestå av både orderplock men även lastning, lossning, godsmottagning och lagerpåfyllnad. I arbetet används pick by voice som plocksystem och främst en A1 truck.


arbetstider.

Heltid, skiftgång. 


kvalifikationer.

För att du ska lyckas och trivas i den här tjänsten har du tidigare lagererfarenhet, giltigt truckkort (minst truckkort A1) och tidigare erfarenhet av att använda pick by voice. Du behöver givetvis kunna följa framtagna rutinbeskrivningar, säkerhetsrutiner och övriga föreskrifter i arbetet. 

Du har följande erfarenhet och kvalifikationer:
  • Tidigare lagererfarenhet
  • Giltigt truckkort (minst A1) samt tidigare erfarenhet av truckkörning
  • Du har använt pick by voice som plocksystem tidigare 
  • Körkort B samt tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska
  • Möjlighet att arbeta skiftgång
Som person är du en lagspelare som är positiv och ambitiös i arbetet. Du drivs av att följa uppsatta mål men arbetar även kvalitetsmässigt och noggrant. Du är serviceminded och har lätt för att samarbeta med andra. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Tjänsterna kommer att tillsättas omgående och löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!  Dock senast 2021-10-03. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358718