Jobbet Engagerad personalassistent för intern tjänst hos oss har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Engagerad personalassistent för intern tjänst hos oss publicerad av StudentConsulting

Heltid
Norrköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill bredda dina erfarenheter i arbetslivet? Trivs du i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter? Då kan du passa i vårt team i Östergötland!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Som personalassistent är en viktig del av rollen att hjälpa oss med vår mission – att skapa jobb för unga.

Som personalassistent inom vår interna verksamhet kommer du att bistå heltidspersonalen med den hjälp som behövs inom alla våra verksamhetsområden. Vi ser att vi kommer behöva hjälp med allt från annonsering, urval och enklare intervjuer till referenstagning, schemaläggning och administration.

Du blir internt anställd på StudentConsulting. Tjänsten är på deltid och du som söker är student. Du ska ha möjlighet att jobba minst 12h i veckan under kontorstid men har goda möjligheter att själv planera in när du jobbar.

Detta söker vi:

Du som söker är student under vårterminen och kommer att fortsätta dina studier till minst juni 2019. För tjänsten krävs att du har B-körkort då arbete på andra orter i Östergötland kan förekomma. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt alltid strävar efter och vill uppnå resultat i det du gör. Vi ser gärna att du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är flexibel då behovet snabbt kan ändras både vad gäller arbetsuppgifternas innehåll och arbetstider. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, är utåtriktad och en god kommunikatör. Tycker du att du passar in på beskrivningen? Sök tjänsten redan idag- urval och sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41351

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Norrköping).