Jobbet Engagerad Office Manager till Elander Advokatbyrå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Engagerad Office Manager till Elander Advokatbyrå publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av en administrativ roll med fokus på service. Vill du vara en del av en modern advokatbyrå där din insats verkligen gör skillnad? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Office Manager kommer du att ha det övergripande ansvaret för kontoret samt stötta advokaterna och de biträdande juristerna i deras arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är:

  • Registrering och hantering av klientärenden i datasystemet
  • Ansvar över reception såväl som hantering av inkommande samtal och mail
  • Planering och förberedelser inför möten och andra evenemang
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter för att underlätta och möjliggöra den dagliga verksamheten såsom beställning av kontorsmaterial, posthantering, introduktion av nyanställda m.m.

Din profil
I denna rekrytering värderar vi dina personliga egenskaper högt!

Personen vi söker till denna roll är noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och trivs bäst när det händer mycket på jobbet. Du tar gärna egna initiativ och kommer med förslag för att utveckla verksamheten framåt. Vidare är du professionell, engagerad och har en stark känsla för service.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av en administrativ och serviceorienterad tjänst. Du är van vid att ha många kontaktytor – både internt och externt. Du bör även ha erfarenhet av enklare ekonomiska arbetsuppgifter.

För oss är gemenskap viktig - här arbetar alla hårt för att nå sina mål, men vi ser till att ha roligt längs vägen och hjälps alltid åt!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande tjänst på en advokatbyrå i framkant. Kontoret är beläget på Stureplan och du förväntas vara närvarande på kontoret under växelns öppettider 9–17.

Kika gärna in Elander Advokatbyrå på Instagram för att lära känna dina framtida kollegor – https://www.instagram.com/elanderadvokatbyra/ 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Elander Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Under sommaren kan handläggningstiden för din ansökan vara längre än normalt - återkoppling kommer att ske i början av augusti 2019.

Om verksamheten
Elander Advokatbyrå startades år 2016 av advokat Caroline Elander Knip. Byrån är specialiserad inom svensk – och internationell privaträtt och biträder dig i alla frågor som kan uppkomma för dig som privatperson under ditt livs alla skeden. Till Elander Advokatbyrå kan du vända dig oavsett var i världen du befinner dig.

Sökord: kontorsansvarig, kontorsassistent, assistent, assistant, office manager, office assistant, service, koordinator, coordinator, administratör, management assistant, administrativ assistent, paralegal, juristassistent, receptionist, projektledare, project leader, project assistant.


Referens

F248FC9464144ED29C7A6E5E6CD491DB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till