Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Engagerad och relationsdriven lönekonsult till Tre Ekonomer på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Engagerad och relationsdriven lönekonsult till Tre Ekonomer

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postArbetsbeskrivning

Vi på Tre Ekonomer fortsätter att växa inom löneområdet och söker nu efter ytterligare en lönekonsult till våra fina lokaler vid Fridhemsplan i Stockholm. Hos oss kommer du att tillhöra ett team om 20 kollegor som arbetar inom redovisning och lön. Du kommer tillsammans med dina två kollegor inom lön arbeta med och ansvara för våra kunders löneprocesser.

Som lönekonsult hos oss har du ett eget kundansvar och arbetar mycket konsultativt mot olika kontaktpersoner. Du ansvarar för hela löneprocessen för dina kunder, vilket bland annat innebär sedvanlig löneadministration till lönekörningar, framtagande av rapporter och statistik, administration gällande pensioner och försäkringar, friskvård och utlägg. Du säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagens rutiner samt lagar och avtal. Du förväntas också arbeta proaktivt för att tillgodose kundens behov samt komma med förslag på förbättringar och effektivisering i arbetet för kunden.

På sikt finns också en ambition att du kan komma att utvecklas mer inom HR och även mot en roll som teamledare i takt med att löneteamet växer! Vem är du?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av kvalificerat lönearbete, där du ansvarat självständigt för hela processen. Det är starkt meriterande om du sedan tidigare arbetat på byrå samt om du har tidigare erfarenhet från redovisning.

Som person är du service minded, du är konsultativ mot framförallt kunder, men du har också en förmåga att ge service internt. Du är självgående, tar egna initiativ och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en positiv attityd och är en problemlösare som trivs i kontakt med andra människor.

Vidare är du kommunikativ och förstår vikten av att ha en god kommunikation, och relation, till dina kunder och medarbetare. Vi erbjuder

Tre Ekonomer är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Vi som arbetar här tar initiativ, tar ansvar, är stolta över det vi gör, visar respekt för varandra och har en öppen kommunikation. Vi som arbetar här kan och vill påverka vår egen, företagets och våra kunders utveckling.

Verksamheten i Stockholm bedrivs i fina sekelskiftets lokaler vid Fridhemsplan på Sankt Göransgatan 63, Stockholm.

Detta är en tillsvidareanställning och i denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på [ Email address blocked ]

Vi går igenom urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag – så vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Om Tre Ekonomer

Tre Ekonomer är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag ett 20-tal medarbetare i Stockholm och Göteborg. Här arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och följer REKO:s riktlinjer för kvalificerade redovisningstjänster. Företagets kvalitetssystem TREKO revideras av SRF. Kundernas förtroende för oss är avgörande. Nyckelord är kompetens, kvalitet, engagemang och relation.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönesekreterare, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller, Outsourcing, Lönebyrå, Redovisning, Redovisningsbyrå, Visma, VismaLön, Fortnox


 

Recommended skills

Redovisning (Vuxenundervisning)
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: FD4FB57DE3A445DCB4E4A4149C10D808