Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Engagerad och analytisk Avdelningschef till Dagab Göteborg! jobb i Göteborg på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Engagerad och analytisk Avdelningschef till Dagab Göteborg! på Needo

Engagerad och analytisk Avdelningschef till Dagab Göteborg!

Needo Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor, som t.ex. Hemköp, Willys, Urban Deli, Mat.se, Snabbgross, Citygross och Apohem. Vi äger och utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi är mot varandra. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!   

Om tjänsten
Som Avdelningschef för Varuflödesplanering Inflöde kommer du att ha personalansvar för 13 Varuflödesplanerare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att följa upp, optimera och säkerställa Dagabs struktur och rutiner för varuflödesplaneringens inflöde med verksamhetens leverantörer. Detta görs genom att se över och analysera rapporter utifrån satta KPI:er samt att leda, coacha och stötta varuflödesplanerarna att optimera servicegrad, relationsbyggande samt kostnad- och lagernivåer.

Dagab genomgår en spännande förändringsresa och en stor del av rollen innebär därmed också att involvera, engagera och coacha medarbetarna på vägen. Vidare genomgår Dagab en utbildningssatsning i verksamheten där Avdelningschefens ansvar blir att stötta och hjälpa medarbetarna att applicera dessa kunskaper i arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Coacha, leda och stötta varuflödesplanerare i utbildningssatsningen, förändringsfasen och kring ärenden i logistikflödet.
  • Analys av rapporter utifrån satta KPI:er för att optimera servicegrad, relationsbyggande samt kostnad- och lagernivåer
  • Personalansvar.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Logistik, Supply Chain och/eller Industriell Ekonomi. För att lyckas i tjänsten ser vi också att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom logistik med personalansvar. Eftersom du kommer att arbeta i en organisation som genomgår förändring ser vi även stort värde i att du har arbetslivserfarenhet inom Change Management för att på ett tryggt sätt kunna coacha och vägleda medarbetare. Det är väsentligt att du behärskar svenska så väl som engelska flytande samt besitter en god förmåga att lära dig nya program och system. B-körkort är meriterade.

Som person söker vi dig som är en lyhörd och engagerad ledare. Du värderar dina medarbetares mående samtidigt som du är målmedveten och drivande för att uppnå satta KPI:er. I rollen som Avdelningschef är det därmed av vikt att du har en god analytisk förmåga, har en helhetsförståelse av logistikflödet samt motiveras av att optimera arbetssätt. Du har en ödmjuk men bestämd framtoning och ser till att alla i ditt team får komma till tals.

Viktigt för tjänsten är:

  •  Eftergymnasial utbildning inom Logistik, Supply Chain och/eller Industriell Ekonomi eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig.
  •  Ett par års arbetslivserfarenhet inom logistik med personalansvar fördelaktigt i en organisation som genomgått förändring.
  • Att du är coachande och lyhörd ledare som är analytisk och motiveras av att förbättra arbetssätt.

Övrigt
Placering: Hisings Backa, Göteborg.
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Direktrekrytering, 6 månaders provanställning tillämpas.
Start: Enligt överenskommelse.

Om Dagab
Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66278