Jobbet Engagerad lönechef till Geberit/Ifö i Bromölla har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Engagerad lönechef till Geberit/Ifö i Bromölla publicerad av TNG

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du ansvara för att utveckla lönefunktionen i en operationell och strategisk roll? Vi söker en lönechef till Geberit/Ifö!

Geberit är i en intensiv fas och utvecklar ständigt sin lönehanteringsprocess. Hos Geberit implementeras nu SAP Time Management och Payroll på nordisk nivå och fler projekt är på ingång. Du får här möjlighet att bidra med din kompetens inom lön i en operationell och strategisk roll som ansvarig för lönefunktionen i Sverige. Du får en central funktion i att stötta lokal HR samt den nordiska HR-funktionen i lönerelaterade frågor. Du blir en del av en nordisk organisation och kommer även att ha ett nära samarbete med huvudkontoret i Schweiz.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett ledande bolag inom VVS-branschen med starka varumärken på den nordiska marknaden. Du blir även del av ett stabilt och internationellt bolag som levererar produkter av toppkvalitet. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som lönechef på Geberit kommer du ansvara för lönefunktionen i Sverige. Du verkar för en optimerad, kostnadseffektiv och smidig löneprocess. Du kommer att arbeta både med uppgifter på en strategisk och på en operationell nivå i den svenska samt nordiska organisationen. 

 • Ansvara för lönefunktionen i Sverige i tätt samarbete med Nordiska HR och löneteamet. Ca 400 löner, uppdelade på tre bolag, hanteras varav majoriteten är kollektivanställda.
 • Personalansvar för en person samt eventuell tillfällig personal.
 • Ansvar för löneavtal och lönerelaterade delar av kollektivavtalen.
 • Kontinuerligt arbeta med att utveckla och optimera lönefunktionen i Sverige och i Norden.
 • Leda projekt inom lön och Master Data; bland annat kommer du att projektleda implementationen av tidapporteringsmodulen i SAP i Norden och Baltikum.
 • Agera Superuser i SAP på nordisk nivå och därmed vara en stöttning kring systemfrågor relaterat löne- och tidrapportering.
 • Månatlig rapportering av FTE och andra KPI:er till nordiska HR.
 • Även om ditt team har ansvar för att operativt hantera löneadministrationen förväntas du vid behov hantera löneadministration och andra lönerelaterade uppgifter.
 • Supportera HR på lokal och nordisk nivå gällande ad-hoc förfrågningar.
 • Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt.
 • Du är en aktiv medlem i Nordic HR and Payroll Management Team.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att rapportera till HR Director Nordic (som är placerad i Danmark). Vi ser med stor fördel att du är bosatt så att du dagligen kan utgå från kontoret i Bromölla, där även löneteamet och HR för Sverige är placerad. Alternativt utgår du från kontoret i Malmö och är villig att vara tillgänglig på plats i Bromölla 3-4 dagar per vecka. Resor, nationella och internationella, kommer i varierande mängd att ingå i din roll som lönechef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som ansvarig för lönefunktionen på ett större företag av komplex karaktär, gärna en matrisorganisation. Då rollen kommer att innebära projektansvar för implementation av SAP Time Management och Payroll så är det en väldigt stor fördel om du har erfarenhet av SAP sedan tidigare, alternativt ett större ERP-system. Du är van att driva projekt och har du även erfarenhet av att ansvara för personal är det meriterande. Du är van att tolka kollektivavtal och har du tidigare arbetat med HR-relaterade uppgifter är det ett plus. Du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel, och har en god systemvana. Har du i grunden en högre utbildning är det meriterande. Då du blir del av en internationell koncern kräver tjänsten goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper i svenska.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och har en förmåga att nå goda resultat. Du har ett systematiskt arbetssätt, en förmåga att se detaljer och är noggrann i ditt utförande. Du trivs med att hantera uppgifter både på en operationell och en strategisk nivå och har ett prestigelöst förhållningssätt. Din kommunikativa förmåga är god och du har lätt för att uttrycka dig.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

AEB1C21520BA400BB6AEF3E499F9A80F

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Sjuksköterska till KRA Malmö Malmö Stad
Frontend-utvecklare Malmö Xllnc advice recruitment AB
Kalkylator/ entreprenadingenjör Malmö Xllnc advice recruitment AB
Patent Engineer Landskrona Perstorp
Patent Engineer Ängelholm Perstorp
Patent Engineer Hässleholm Perstorp
Patent Engineer Helsingborg Perstorp
Patent Engineer Lund Perstorp
Patent Engineer Perstorp Perstorp
Patent Engineer Malmö Perstorp
Short-Term Trader Malmö e.on
Butikschef Helsingborg Derome AB
Senior SAP Consultant Malmö Nigel Frank International
Ärendehandläggare till Hyresgästföreningen Helsingborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent/Koordinator Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Rekryteringsevent - JUREK Rekrytering och Bemanning! Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Auktoriserad Redovisningskonsult till Ekonomihuset Moberg AB Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Redovisningskonsult Malmö Amendo Bemanning

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till