Jobbet Engagerad Kundservicemedarbetare med en hög känsla för service har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Engagerad Kundservicemedarbetare med en hög känsla för service publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du engagerad och ansvarstagande, med en hög känsla för service? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att jobba med kundservice? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en Kundservicemedarbetare på heltid med start omgående. Vår kund är verksam inom inredningsbranschen och bedriver bland annat en välrenommerad butik och webhandel med lokaler i centrala Stockholm.

I rollen som Kundservicemedarbetare är det din uppgift att svara på kundförfrågningar via telefon, mail och chatt från kunder över hela världen. Du kommer bland annat erbjuda kunderna support och information om produktsortimentet, svara på frågor kring leveransmöjligheter och erbjuda rådgivning. Vidare hjälper du kunderna att lokalisera sina ordrar, genomföra beställningar, ta emot och hantera reklamationer och genomföra krediteringar.

Var fjärde vecka kommer du att jobba ifrån butiken och stödja butikssäljarna med diverse kundärenden. På så sätt håller du dig uppdaterad om företagets produktutbud samtidigt som du får en god förståelse för företagets kunder.

Vår kund strävar efter att ständigt utveckla sin E-handel och förbättra kundupplevelsen. De undersöker alltid varför ett kundärende uppstår och jobbar proaktivt för att liknande ärenden inte ska dyka upp igen. I rollen jobbar du därför i nära samarbete med E-handelsavdelningen. I rollen arbetar du i affärssystemen Navision och Salesforce.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som Kundservicemedarbetare tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundtjänst alternativt erfarenhet av kundkontakt genom exempelvis arbete i butik, restaurang eller inom resebranschen. Du brinner för att erbjuda kunderna service utöver det vanliga och ser ett värde i det.

Krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har en förståelse för e-handel och en förmåga att se flödet som kunden går igenom när han eller hon handlar på företagets hemsida. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med e-handel samt om du har erfarenhet av affärssystemen Navision och Salesforce.

Vi söker dig som är handlingskraftig, prestigelös och förtroendeingivande. Du är en skicklig kommunikatör som är professionell i ditt bemötande oavsett vilken kund eller kollega du bemöter. Vidare har du har ett öga för detaljer och samarbetar väl med andra.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44373

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

IT-drifttekniker Stockholm
1st Line Supporttekniker till servicedesk i Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Receptionist Stockholm Made for Sales
Säljare B2B till Adestia AB Stockholm Rubino Rekrytering AB
Budbilsförare till Kista för heltidsjobb Stockholm StudentConsulting
Extrajobb som kundservicemedarbetare till Entercard Stockholm The Workers of First Impression

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till