Jobbet Engagerad extrapersonal sökes till Systembolagets varudepå i Örebro! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Engagerad extrapersonal sökes till Systembolagets varudepå i Örebro! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och söker ett extrajobb inom lager? Har du dessutom truckkort och är intresserad av att jobba i sommar? Då har vi en rolig tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepå i Örebro har funnits sen 2002 är en av två i Sverige. Depåerna levererar varor till alla ombud, butiker samt hemleveranser runtom i Sverige. De lagerför även hela Systembolagets sortiment, vilket medför ett stort ansvar när det kommer till leverans. Kundfokuset är alltid närvarande och kundnöjdhet och noggrannhet är ledord som präglar depåerna.

För att kunna möta beställningarna och leverera i tid tar Systembolaget hjälp av konsulter från StudentConsulting. Vi söker därför dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra 2-3 dagar i veckan. Störst behov av personal är på måndagar och onsdagar, så det är en stor fördel om du kan jobba dessa dagar. Arbetstiderna kan variera något men är vanligtvis förlagda måndag till fredag kl.7-16. Det är viktigt för oss på StudentConsulting att du som söker är hungrig på att jobba och vill hoppa in när det behövs.

Som truckförare kommer dina främsta arbetsuppgift att bestå av orderplock och packning av varor. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av lagerjobb och förstår vikten av deadline och leverans. Det är även viktigt att våra konsulter kan hålla ett bra tempo och leverera det kunden efterfrågar.

Tjänsten är på timmar med start omgående. Arbetet utförs på Systembolagets varudepå som ligger i Pilängen en bit utanför centrala Örebro. Det är bra om du har tillgång till bil, men det går även att åka buss eller att cykla dit.

Detta söker vi:

Du som söker:
- Är minst 20 år. Detta är ett krav och vi kan inte ta vidare sökande som inte uppfyller kravet.
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
- Har truckkort med lägst behörighet A1-A2.
- Har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vidare är du en bra lagspelare, noggrann i det arbete du utför samt har god datorvana. Vi ser gärna att du har arbetat med orderplock tidigare. Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41404

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Örebro).