Jobbet Engagerad Controller till Däckia/Pirelli har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Engagerad Controller till Däckia/Pirelli publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

Du kommer ansvara för rapportering och analys av de nordiska enheterna i ett nära samarbete med kollegorna både i ditt team och de övriga ekonomiteamen och rapportera till controllerchefen. Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli och sitter sedan ett halvår i gemensamma lokaler i Kista Science Tower och man kommer därför arbeta med båda bolagen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Månadsrapportering
  • Analys
  • Prognosarbete
  • Delaktig i det årliga budgetarbetet
  • Uppföljning av KPI:er
  • Presentation av analys till ledning
  • Ad hoc rapportering och uppföljning internt

Vem är du?

Vi söker dig med en universitetsutbildning inom ekonom och 5 års arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av controlling från liknande bransch eller revisionsbakgrund är det meriterande. Du är en avancerad användare av Excel och har du tidigare erfarenheter från Navision och SAP är det meriterande. Du är flytande i engelska och svenska både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du både har ett stort detaljfokus samtidigt som du tar stort ansvar för ditt arbete. Det är av stor vikt att du är både proaktiv och strukturerad och att hitta effektiva lösningar är en del av din vardag. Du är en analytisk och flexibel lagspelare och trivs i en snabbrörlig miljö. Framförallt är du en person med bra affärsförståelse som vill vara en del av att driva affären framåt och lägger vikt i att ha kul på jobbet.

Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete i en internationell grupp i kombination med Däckas framgångsrika organisation. Du kommer tillhöra ett framgångsrikt företag med en stabil position på marknaden där det ges goda möjligheter till utveckling och karriär. Du är placerad i deras nya lokaler i Kista Science Tower.

I den här rekryteringen samarbetar Däckia/Pirelli med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 65 helägda verkstäder och 52 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Däckia ägs idag av Pirelli, en italiensk däcktillverkare, som grundades 1872 och som idag har över 36 000 anställda. Pirelli är en av de största däcktillverkarna globalt med försäljning i över 160 länder och ett 20-tal fabriker i ett flertal länder i Europa och Amerika.
De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners.
Sedan maj 2020 arbetar båda bolagen i en integrerad verksamhet i deras nya lokaler i Kista Science Tower.


Referens

8BA7D0553CF14C0289A3001C5451BA5C

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till