SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Energiingenjör till Bravida Umeå jobb i Umeå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Energiingenjör till Bravida Umeå på Poolia

Energiingenjör till Bravida Umeå

Poolia Umeå, Västerbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Som Energiingenjör på Bravida ger vi dig möjligheten att verka i hela kedjan från tidig utredning till presentation av energibesparande förslag, strategi och uppföljning. Du blir en del av ett härligt gäng med stor framåtanda och kommer till en väletablerad arbetsgivare - som satsar på dig!

Tjänsten är en direktrekrytering och kan komma att tillsättas innan sista dag för annons, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande!
Om tjänsten

I nära samarbete med dina kunder planerar, utför och vidareutvecklar du dina uppdrag. Med uppbackning från den interna organisationen upprätthåller du goda relationer med våra befintliga kunder och bygger löpande upp nya samarbeten på fältet.

Du kommer primärt att jobba med energiutredning och genomföra energibesparande åtgärder, dina kunder är i huvudsak industrier och fastighetsägare inom privat och offentlig sektor. Arbetsuppgifterna innebär att identifiera möjligheter, upprätta åtgärdsförslag och beräkna besparingar för olika typer av fastighetstekniska system, samt uppföljning.

Du kommer att tillhöra Umeåkontoret där det idag arbetar 250 medarbetare inom EL, VS, Ventilation, Automation, TFM, Kyla, Sprinkler och Säkerhet.

Som en del av Bravida har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, för vi är beredda att satsa på dig.


Varför ska du söka dig till oss?


Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi tar oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar och vi vill att du som medarbetare ska kunna utvecklas långsiktigt hos oss. För när du växer, växer vi!
Vem är du?

Vi söker dig som kommer från branschen som senior tekniker, drifttekniker, energiingenjör eller optimeringstekniker - med erfarenhet inom området energioptimering.

Då du kommer att arbeta en stor del på plats hos våra kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, kommunikativ och ger ett bra bemötande i alla lägen. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och kan formulera dig väl i både tal och skrift.

Vi sätter hög vikt vid din personlighet och din vilja att stärka oss långsiktigt.
Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 11365