Jobbet En orädd löne- och HR-wizard sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

En orädd löne- och HR-wizard sökes! publicerad av Norén & Lindholm

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Det är inte en uttråkad lönetant vi behöver, utan en kompetenshungrig löne- och HR-konsult. Om du är en modig och trygg person som söker utmaningar och vill hjälpa oss att driva vår löne- och HR avdelning framåt är du rätt person.

Vi på Eden & Co är en byrå som skapats utifrån en dröm och ett engagemang för företagande. Eden & Co vet hur det är att vara företagare själva. Vad man behöver för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Det är därför Eden & Co är mycket mer än bara siffror. Vi är en del av våra kunders vardag. Har du lust att bli en del av oss?

För vi erbjuder nu ett fantastiskt roligt och varierande jobb där du får arbeta med många av de bästa företagen i Mälardalen och dessutom ingå i ett både erfaret och spralligt team. Du kommer få arbeta med ett helhetsansvar för dina löneuppdrag med allt från lön till HR administration. Det är det som är jobbet! Som bonus så kommer du även att få vara med om en spännande resa där du är en av nyckelpersonerna i att utveckla våra kunder och Eden & Co som företag – Kul, eller hur ?

Det är hos Eden & Co som du kommer att få bredda din kunskap och stilla din nyfikenhet. Som du förstår är detta inget jobb för en glidare, för vi ställer höga krav på oss själva och det får du också gärna göra. Att leverera något annat än det bästa finns inte för oss.

För att passa för det här jobbet så behöver du vara klok, ambitiös och envis och du gillar även att umgås och skratta tillsammans med dina arbetskompisar. Du är våldsamt sugen att arbeta och din nyfikenhet vet inga gränser, men när det hettar till så är du lugnet stormen. Du har även många gånger haft nytta av ditt inre driv, tankeskärpa och samarbetsförmåga. Kort och gott - en modig löne- och HR-wizard är vad vi behöver!

För att platsa på Eden & Co så har du erfarenhet av lönearbete och har du dessutom även jobbat som HR-konsult inom området så är det toppen. Vi ställer inget krav, men det vore förnämligt om du var auktoriserad lönekonsult genom SRF eller FAR. Har du någon ytterligare merit som du anser viktig så framhäv gärna den i din ansökan.

Låter det här intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 24 juni. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Varmt välkommen till Eden & Co!

Referens

norenlindholm1802

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Västerås).
Du kan avregistrera dig när som helst.