Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

En marinintresserad stjärna inom kundtjänst sökes till Garmin! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
En marinintresserad stjärna inom kundtjänst sökes till Garmin! på StudentConsulting

En marinintresserad stjärna inom kundtjänst sökes till Garmin!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vi söker dig som är kunnig inom det marina området med ett brinnande engagemang för kundtjänst och teknik till Garmin i Billdal! Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst via telefon, mail och chatt kan du vara vår nästa stjärna!

Information om uppdraget:

Vad som började som en 'brainstorming' med en handfull ingenjörer kring ett spelbord 1989 har idag utvecklats till en världsomspännande organisation med fler än 17 000 anställda runt om i världen. Garmins vision är idag lika enkel som den var då. Att skapa innovativa och användarvänliga produkter för navigation och kommunikation som berikar våra kunders liv. Vi konstruerar, utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett utbud av användarvänliga handhållna och fastmonterade produkter för flera olika användningsområden; vägnavigation, flyg, fitness, jakt, friluftsliv och marinelektronik. Vi kan erbjuda en livlig arbetsmiljö i ett internationellt företag och en spännande kundserviceposition som utvecklar dig personligen och professionellt.

Vi kan nu erbjuda en spännande tjänst inom kundtjänst som utvecklar dig såväl personligen och professionellt. I denna tjänsten kommer man arbeta inom vårt marina segment så har du erfarenhet och intresse av båtar och våra produkter så har du hamnat helt rätt.

Som kundtjänstmedarbetare hos Garmin kommer du att hantera inkommande supportärenden, reklamationer och andra frågor från privatkunder och återförsäljare via telefon, mejl och chatt. Viss översättning av produkttexter kan förekomma. All dokumentation sker på engelska så tjänsten ställer därav krav på mycket goda engelska kunskaper i både tal och skrift.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har kunskap inom marinelektronik och erfarenhet av motorbåtar, segling och/eller fiske, du är hjälpsam, flexibel och stöttar där det behövs! Ditt mål är att ge kundsupport i världsklass och du är en duktig kommunikatör i både tal och text. Det är mycket viktigt att du har ett intresse för teknik och är bra på engelska då Garmin kontinuerligt lanserar nya produkter du behöver ha kännedom kring.

Dina kvalifikationer:
• Kunskap kopplat till båtar och marinelektronik
• Kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska
• Teknikintresse
• Erfarenhet av kundtjänst där telefonen varit främsta arbetsverktyg

Vad erbjuder vi?
Förutom att du får jobba med fantastiska produkter tillsammans världens bästa kollegor i en bra arbetsmiljö och får jobba med ett marknadsledande varumärke har du möjlighet att låna hem två produkter för att använda själv, sporttimma, fredagsfrukost, personalrabatt och en hel del annat.

Tjänsten sträcker sig från 1 mars t.o.m. 31 september men vid gott resultat kan det finnas chans till tillsvidareanställning. Första 3-4 veckorna ägnar du dig åt utbildning och upplärning kring Garmins produkter.
Kontoret är beläget i Billdal med goda förbindelser. Arbetet är förlagt på måndag-torsdag 8-17 och fredag 9-17 och det tillämpas fast individuellt satt lön.

Låter det här som något för dig? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum, sök därför redan idag!

Om arbetsgivaren:

Put Your Passion to Work.

När du arbetar på Garmin jobbar du med det du brinner för. Hos oss kan du använda dina intressen i ditt arbete för allt från tester av fiskeutrustning till träningspass. Det finns många sätt att använda våra produkter på och få utlopp för dina passioner.

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Garmin, Teknik, Marin, Kundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61344