Jobbet Emissionsbackoffice-medarbetare till Aqurat Fondkommission AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Emissionsbackoffice-medarbetare till Aqurat Fondkommission AB publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en noggrann, prestigelös, driftig lagspelare som gillar administration? Då kanske du är den vi söker som Backoffice-medarbetare till Aqurat Fondkommission AB – ett värdepappersbolag som erbjuder små och medelstora bolag emissionstjänster.

Arbetsbeskrivning
Du kommer vara delaktig i all administration inom backoffice. I arbetsuppgifterna ingår att uppdatera anmälningssedlar, göra emissionsbeställningar i Euroclear, ta emot och registrera anmälningssedlar i Excel, registrera inkomna betalningar och leverera aktier i VPC. Tjänsten innebär också en del kontakt med aktieägare, rådgivare samt kunder och deras ledning och styrelser. Att arbeta på backoffice innebär att ha en bred roll på företaget och du får möjligheten att själv kunna påverka arbetet.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har en kandidatexamen i ekonomi från högskola och ett par års erfarenhet inom emissionsbackoffice eller värdepappersadministration och har arbetat med hela flödet avseende emissioner. Alternativt har du arbetat på en fondkommissionär eller bank i en roll där du skapat dig en bred värdepapperskunskap. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av VPC-systemet är meriterande.

Som person är du noggrann och har ett starkt kvalitetsfokus. Du har ett eget driv och klarar av hög arbetskapacitet, kan prioritera och leverera enligt deadline. Du är kommunikativ, relationsskapande och trivs med att arbeta nära dina kollegor.

Om företaget
Aqurat Fondkommission AB grundades 2008. Aqurat är ett värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi hjälper varje år ett stort antal små och medelstora bolag med emissionstjänster och transaktionsrådgivning och agerar som emissionsinstitut samt kontoförande institut i Euroclear Sweden AB. Vi medverkar vid planering och genomförande av transaktioner inklusive upprättande av erforderlig dokumentation så som prospekt eller informationsmemorandum. Aqurat är även Certified Adviser på Nasdaq First North. Bolaget ägs av ett konsortium av privatpersoner.

Frågor och kontakt I denna rekrytering samarbetar Aqurat med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Eva Skugge Karlsson, tel: 070-899 95 91, eva.skugge-karlsson@amendo.se.

Observera att rekryteringsprocessen ligger vilande under semesterveckorna 28-31 och återupptas måndag 5 augusti. Om brådskande ärende vänligen skicka ett sms/email direkt till Eva Skugge Karlsson så återkommer hon så fort som möjligt.

Referens

4325

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till