Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embeddedutvecklare till Sigma Lundinova jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Embeddedutvecklare till Sigma Lundinova på Framtiden

Embeddedutvecklare till Sigma Lundinova

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Vi söker dig som brinner för programmering och som nu är redo för att ta nästa steg i karriären! Hos Sigma Lundinova får du chansen att arbeta i en kreativ miljö med möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Urval sker löpande, ansök redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som embeddedutvecklare hos Sigma Lundinova kommer du att arbeta med utveckling i olika typer av projekt där du får följa projektet från början till slut. Här jobbar du i team med att ta fram den absolut senaste tekniken. Dina kollegor är extremt duktiga ingenjörer, perfekt för dig som älskar teknik och vill lära dig mer!

Projekten rör främst nyutveckling eller vidareutveckling och varierar stort, fokus ligger på produktutveckling inom IoT. Du jobbar nära dina kollegor och kunder för att ta fram marknadens smartaste produkter! Tekniker du använder dig av är främst C men programmering i Phyton och Java kommer också att förekomma. Du kommer att sitta inhouse i vår kunds mysiga lokaler men på sikt kommer du även att jobba ute hos deras kunder för att få variation. Projekten ute hos kunderna kan sträcka sig allt från några veckor till ett halvår.


OM FÖRETAGET

Sigma Lundinova är ett konsultbolag inom IoT. Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstklassiga lösningar till era kunder, från idé till färdig produkt. Du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer! Det går extremt bra för företaget, de växer och just nu letar de efter fler duktiga kollegor.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för embeddedprogrammering. Du älskar att lösa problem och tycker du dessutom att bluetooth är intressant och vill lära dig mer så har du hittat rätt! För att lyckas i rollen som utvecklare hos vår kund ser vi gärna att du är engagerad, lösningsorienterad och flexibel. Då arbetet sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du trivs med stort eget ansvar och är ödmjuk inför såväl din uppgift som dina kollegor.

- Relevant Högskole-/ Civilingenjörsutbildning
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med embedded C-utveckling
- Svenska och engelska i tal och skrift


OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider:08:00-17:00
Omfattning: Heltid  

Relevant Högskole-/ Civilingenjörsutbildning Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med Embedded C-utveckling Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000063005998