Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embeddedutvecklare till rt-labs i Malmö jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Embeddedutvecklare till rt-labs i Malmö på Randstad AB

Embeddedutvecklare till rt-labs i Malmö

Randstad AB Malmö, Skåne län Heltid


arbetsbeskrivning.

Det går bra för rt-labs, våra kunder gillar det vi gör, det goda ryktet föregår oss, vår plattform är mogen och allt fler kunder ser fördelarna med att arbeta med en utvecklingspartner. Vi söker därför en nyfiken embeddedutvecklare som brinner för genuin kundnytta. 

Vill du jobba i projekt där grön el genereras av flygande undervattensdrakar, intelligenta industrirobotar möjliggör människa och maskin sida vid sida, självkörande el-lastbilar på våra vägar och nästa generations skruvdragare? Då har du nu en möjlighet att ansluta dig till oss och bli en rt-labbare. 


ansvarsområde.

Som Embeddedutvecklare kommer du att sitta inhouse på rt-labs men även ute hos kund med produktutveckling. På detta sätt får du maximal möjlighet att dela erfarenheter med dina kollegor kring utveckling och arkitektur.

rt-labs är en utvecklingspartner för industriella styrsystem, med särskilt fokus på kommunicerande realtidssystem. Som utvecklare av inbyggda system på rt-labs arbetar du med programmering i C på någon typ av mikroprocessorbaserad plattform. Koden som du skriver är robust, har bra prestanda och timing samt utnyttjar resurser på ett effektivt sätt. Du kommer att arbeta med mjukvaruutvecklingens alla faser såsom specificering, design, implementering, integration, verifiering samt dokumentation. 


kvalifikationer.

Du har relevant civilingenjörsexamen, troligtvis inom data, elektro, automation eller teknisk fysik. Din inriktning är inbyggda realtidssystem i C på en hårdvarunära nivå. Du talar och skriver på engelska utan problem. För oss är erfarenhet sekundärt, så länge du har ett genuint intresse för tekniken hittar vi rätt uppgifter till dig. Det är såklart bra om du har viss arbetslivserfarenhet av embeddedutveckling.

Meriterande tekniska kunskaper
• Fältbussar så som EtherCAT, ProfiNET, CANOpen, SAE J1939, Modbus, BACnet eller Profibus
• Programmeringskunskaper i Python
• Eclipse, GIT, SVN, debugger, RTOS, ARM, GCC

Din personlighet

Introvert eller extrovert spelar ingen roll, det viktigaste är att man har ett brinnande intresse för tekniken och en nyfikenhet av att jobba som konsult. Vi tror att du på fritiden ägnar dig åt ditt genuina teknikintresse och finner glädje i att skapa kod. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya teknikapplikationer vid behov. 


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. Ansök via www.randstad.se/technologies.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Bjursten på [ Email address blocked ] . Vi går igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att söka! 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201367814