SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Embeddedutvecklare till RT-labs! på Friday

Embeddedutvecklare till RT-labs!

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Har du något års erfarenhet av hårdvarunära programmering och är redo för att ta nästa steg i karriären? RT-Labs söker nu dig som vill axla rollen som embeddedutvecklare och ingå i ett mindre team med korta beslutsvägar. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten: 

RT-Labs är ett privatägt företag och har sedan 2006 arbetat med att hjälpa kunder genom utveckling av mjukvara för inbyggda system, vilket är deras egen produkt. Utifrån deras kunders krav och önskemål skräddarsyr dem en plattform som är passande för deras organisation. De arbetar med ett flertal välkända och stora bolag som du kommer få vara en del av. Utöver detta arbetar dem på RT-Labs projektbaserat både i team och självständigt, där du utifrån dina egna intressen kommer att få vara med och bestämma om du enbart vill arbeta med en kund eller flera olika. 

RT-Labs har kontor i Göteborg, Västerås och Malmö där dem totalt är ca 30 anställda där du kommer utgå från kontoret i Göteborg. Dem är väldigt måna om att samtliga medarbetare ska trivas och därmed finns det goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget, där du som person ges möjligheten att vara kreativ och innovativ i ditt arbetssätt. Du har i rollen som embeddedutvecklare på RT-labs möjlighet till flexibla arbetstider och stöttning av seniora kollegor inom bolaget.

Du kommer under din första period på RT-labs ha en mentor som stöttar dig i ditt dagliga arbete för att du ska komma in i det på bästa sätt. Som embeddedutvecklare kommer du att koda i C för att kunna leverera deras egna plattform till deras kunder. 

Vi söker dig som har: 
 • En civilingenjörsutbildning inom automation, elektro eller motsvarande
 • Goda kunskaper inom C, hårdvarunära programmering på lågnivå
 • Ett genuint intresse för IT och teknik
 • Har ett års arbetslivserfarenhet från C-programmering
 • Flytande kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du: 

 • Har egna IT-relaterade hobbyprojekt
Om kundföretaget: 

RT-Labs är ett privatägt företag som grundades 2004 och har sedan 2006 arbetat med att hjälpa kunder genom utveckling av mjukvara för inbyggda system. Utifrån deras kunders krav och önskemål skräddarsyr dem en plattform som är passande för deras organisation. RT-labs ledstjärna är att deras kunder ska kunna fokusera helt på sina kunder och deras krav på funktion och prestanda. RT-labs bidrag är praktiskt taget universell mjukvaruplattform och en utvecklingsprocess som sparar både tid och pengar. Till detta kommer deras erbjudande inom området testautomation, i sig en exceptionell kvalitetshöjare. RT-labs kunder bekräftar att de driver ett mycket konkurrenskraftigt Best Practice-koncept för hela kedjan i utvecklingen av inbyggda system.

Om anställningen: 

Det här en direktrekrytering, vilket innebär att Friday ansvarar för rekrytering men anställning sker direkt hos RT-Labs. 

Övrig information: 
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Bianca Lord
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

Om Friday: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1196