SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embeddedutvecklare sökes till Combitech Växjö jobb i Växjö på Combitech AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Embeddedutvecklare sökes till Combitech Växjö på Combitech AB

Embeddedutvecklare sökes till Combitech Växjö

Combitech AB Växjö Heltid
Ansök på företagets hemsida

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.
DIN ROLL SOM EMBEDDEDUTVECKLARE

Som konsult på Combitech utvecklar du våra egna produkter tillsammans med kollegor i inhouse-team. Du kan också arbeta åt våra kunder i deras team, antingen i våra lokaler eller i deras. Du kan variera över tid beroende på var du befinner dig i livet. Ibland är trygghet och långsiktighet viktigt och ibland är variation och utmaning viktigt. Vi erbjuder alla dessa inom ramen för samma anställning.

Våra kunder sträcker sig från privata företag genom försvarsindustrin till försvar och myndigheter.

Vi levererar alltifrån inbyggd mjukvara till industrikunder, stödsystem till flygplan, krypteringsmaskiner till försvaret och produkter som med hjälp av drönare och AI hittar skadedrabbad skog.

Vi arbetar inom många tekniker med allt från konstruktion, elektronik, inbyggda system, IoT, BI och Fullstackutveckling.

Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.VAD DU KAN TILLFÖRA

Du är nyfiken på konsultrollen och lockas av den variationsmöjlighet som erbjuds. Problemlösning kommer naturligt för dig! Vi söker dig som vill utvecklas och som gärna använder teknik för att förbättra processer och lösa problem.

Vi tror att du har några års erfarenhet av några av följande; Linux, Yocto, Buildroot, C/C++, Python och Git. Du behöver kunna prata svenska och engelska obehindrat.


Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning och eventuellt registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in [ Link removed ]

_____________________________________________________________________________

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: REQ_15376