Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embeddedutvecklare jobb i Göteborg på

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Embeddedutvecklare på

Embeddedutvecklare

Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat inom software och IT. Vi matchar utvecklare, testare och andra IT-experter med nyskapande företag i Göteborg. Med vår IT-bakgrund och gedigna nätverk av små och stora företag, produkt- och konsultbolag, har vi de bästa förutsättningarna att hitta det perfekta jobbet för dig!Har du ett intresse för produktutveckling och bidra till utvecklingen av medicinteknik, sportbiomekanik och biomekanisk forskning? Qualisys söker just nu en vass embeddedutvecklare till sitt kontor i centrala Göteborg!

Qualisys kunder finns över hela världen och de söker nu en duktig embeddedutvecklare till sitt hårdvaruteam som bland annat utvecklar deras höghastighetskameror med tillhörande applikationsmjukvara och specialiserade webapplikationer. På kontoret i Göteborg jobbar drygt 30 personer, varav hälften är utvecklare.

Information om tjänsten

I rollen kommer du att arbeta i ett mindre team på Qualisys huvudkontor i Göteborg. Här hanteras hela utvecklingsprocessen; marknadsinput, projektstyrning, mjukvaruutveckling samt mekanik- och elektronikutveckling.

Du kommer att vara en del i teamet som utvecklar all hårdvara, där fokus ligger på två av kameraplattformarna. Teamet utvecklar mekanik och elektronik samt mjukvaran till dessa, framför allt i form av VHDL för FPGAer och C++ i en Linuxmiljö.

Du förväntas ta stort ansvar i teamet. Då företaget är litet har du stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation och utveckling.

Du bör ha goda kunskaper inom:

  • Programmerbar hårdvara, FPGAer och VHDL
  • Programmering i C/C++
  • Svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande med:

  • Erfarenhet av Xilinx FPGAer och deras utvecklingsmiljöer
  • Goda kunskaper i Linux
  • Goda kunskaper i Git och Mercurial
  • Erfarenhet av mikrokontrollers

Om dig

Qualisys söker dig som har ett genuint intresse för teknik och som gillar att lösa problem och lära sig saker längs vägen. Som person är du strukturerad och noggrann och gillar inte att lämna saker åt slumpen. Du är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och trivs med att lägga ner tid och engagemang i dina projekt.

Det är viktigt att du är självgående och driver dina processer vidare. Samtidigt gillar du att arbeta i team och kommer bra överens med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Om Qualisys

Qualisys utvecklar och säljer system för tredimensionell rörelseanalys med användning inom generell biomekanisk forskning, medicinteknik, sportbiomekanik och vissa specialiserade industriella applikationer. Det är ett företag med ca 50 anställda och 150 MSEK i omsättning. Huvudkontoret ligger i Göteborg, med vanliga kontor i Chicago och Shanghai. Försäljning sker både direkt mot kunderna och genom distributörer över hela världen.

Ansökan

Några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Rickard Kannerholt på [ Email address blocked ] . Klicka på knappen Apply för att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy här för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 5f86997293a4313406f54d46