Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embedded utvecklare sökes till Plejd jobb i Mölndal på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Embedded utvecklare sökes till Plejd på Framtiden

Embedded utvecklare sökes till Plejd

Framtiden Mölndal, Västra Götalands län Heltid
Är du en person som brinner för programmering och besitter ett stort teknikintresse? Nu söker det snabbväxande tech-bolaget Plejd sitt nästa stjänskott till deras team inom embedded utveckling.

Om Plejd
Plejd är ett snabbväxande och innovativt tech-bolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Företaget är ett inhouse fullstack företag som har en blandning av personer inom produktion, automation, elektronik, mekanik, embedded, app och cloud/backend-utvecking. I sin kontorsbyggnad i Mölndal finns en fullutrustad prototyp-verkstad, ett komplett elektronik-labb samt en egen fabrik för massproduktion av elektronik. Då allt detta är under samma tak skapar detta en bättre förståelse hos kollegor kring hur hela världskedjan skapar tighta utvecklingscykler. Plejd erbjuder en arbetsplats för personer som tycker om att visa sin innovativa sida, ständigt utmanas och lära sig nya saker.

Dina arbetsuppgifter
I din roll kommer du att arbeta som mjukvaruutvecklare med fokus kring bare-metal embedded- utveckling mot mikrokontrollers. Du kommer att hjälpa till med fortsatt utveckling av befintliga produkter och delta i nya innovationsprojekt. Du kommer att jobba nära hårdvaran vilket medför att elektronik, datablad, buss-system, radiokommunikation (framförallt Bluetooth low energy) med mera kommer vara en del av din vardag. I din yrkesroll kommer du att jobba nära de övriga utvecklarna på företaget och därav kommer du alltid ha någon att fråga. I din grupp  kommer det finnas kompetens inom embedded, elektronikdesign, mekaniska konstruktioner, automation, mjukvaruutveckling och test samt verifiering.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och besitter ett stort teknikintresse. För att passa i rollen behöver du vara innovativ och tycka om att dela med dina idéer till dina kollegor.

Skallkrav
- B.Sc eller M.Sc inom Data/IT/Elektro alternativt 2 årig YH utbildning men med 1 år av relevant arbetslivserfarenhet
- Programmeringserfarenhet inom C/C++
- Programmeringserfarenhet inom något högnivåspråk ex: C#, Java eller Python
- Jobbat med något verktyg vid felsökning, ex JTAG
- Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet inom Bluetooth embedded utveckling
- Erfarenhet med utveckling av nRF5x mikrokontrollers
- Erfarenhet inom test och verifierings utveckling
- Erfarenhet kring design av enklare elektroniska kretsar

Personliga egenskaper
- Samarbetsvillig
- Extrovert
- Teknikintresse

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående
Område: Mölndal
Arbetstider: Kontorstider

Skallkrav - B.Sc eller M.Sc inom Data/IT/Elektro alternativt 2 årig YH utbildning men med 1 år av relevant arbetslivserfarenhet - Programmeringserfarenhet inom C/C++ - Programmeringserfarenhet inom något högnivåspråk ex: C#, Java eller Python - Jobbat med något verktyg vid felsökning, ex JTAG - Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift Meriterande - Erfarenhet inom Bluetooth embedded utveckling - Erfarenhet med utveckling av nRF5x mikrokontrollers - Erfarenhet inom test och verifierings utveckling - Erfarenhet kring design av enklare elektroniska kretsar Personliga egenskaper - Samarbetsvillig - Extrovert - Teknikintresse
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050620813