Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embedded Utvecklare jobb i Stockholm på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Embedded Utvecklare på Framtiden

Embedded Utvecklare

Framtiden Stockholm, Stockholms län Heltid
Nyexaminerad utvecklare till världsledande bolag i Kista!

Brinner du för produktutveckling och vill arbeta med en omväxlande produktportfölj? Har du ett intresse för både hårvaro- och mjukvaro-nära utveckling? Då är denna tjänst något för dig!


Om Tjänsten

På kontoret i Kista kommer du ingå i ett team om 20 personer, det är alltså en unik chans att arbeta i en mindre grupp i en global verksamhet. I huvudsak kommer du arbeta med att utveckla bolagets back- och front end system för deras produkter. Miljöerna du kommer arbeta i är uppbyggt på samarbete mellan arbetsgruppen och du kommer ha seniora kolleger till hands under upplärningsperioden.

Om företaget

Vår kund är ett globalt produktbolag där en av enheterna är baserade i Kista. Denna enhet är världsledande tillverkare av utrustning för kvalitetskontroll och processoptimering inom massa och pappersindustrin. I Kista sitter ca 80 personer idag och här ryms forskning och utveckling, marknadsfunktioner, teknisk support samt tillverkning.
Utvecklingsavdelningen arbetar inom mjukvara, elektronik, mekanik och mätteknik. För denna tjänst kommer du ingå i mjukvaruutvecklingen.

Skallkrav

  • Relevant utbildning inom elektroteknik, datateknik, robotik eller liknande
  • God kunskap i C och C++
  • Engelska i tal och skriftMeriterande

  • Körkort B
  • intresse för UX frågor
  • Brett tekniskt intresse
  • Intresse för det svenska språket

Personlig egenskap 

Vi tror att du har ett stort intresse för både hårdvara och mjukvara och att du drivs att lösa problem. Vår kund värderar laganda och att personen som kommer in har ett öppet och kommunikativt sätt. Viktigt är också att du har ett genuint teknikintresse och alltid vill utvecklas.


Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor

Startdatum: enligt överenskommelse
Placeringsort: Kista
Arbetstider:  8 - 17
Omfattning: heltid, tillsvidareUrval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

,,
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050635963