Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embedded Software Engineer till internationellt bolag i Göteborg jobb i Göteborg på Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Embedded Software Engineer till internationellt bolag i Göteborg på Friday Tech Recruitment

Embedded Software Engineer till internationellt bolag i Göteborg

Friday Tech Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Project Basis

Med kunden i fokus kommer du få möjligheten att vara en del av Flexlinks avdelning Standard Controls. Friday söker nu efter en nyexaminerad embedded-utvecklare som vill ingå i ett härligt team hos Flexlink som växer och vi hoppas du vill vara med på resan. Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN: 

Friday söker för Flexlinks räkning en embedded-utvecklare till deras avdelning Standard Controls. Teamet består idag av 11 personer (inklusive Team-managern) som tillsammans ansvarar för att driva teknologin inom Flexlink framåt. Teamet består av två embedded-utvecklare, två elkonstruktörer och sex automationsingenjörer. På avdelningen Standard Controls utvärderas nya lösningar och tekniker relaterade till industriell automation innan de går vidare till R&D-projekt eller systemförsäljning. Teamet erhåller dessutom expertkunskap inom relevanta standarder, krav och teknologier där du får chansen att utvecklas tillsammans med seniora kollegor. 


ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer arbeta i en internationell miljö på Göteborgskontoret men ha kontaktytor över hela världen. I din roll som embedded-utvecklare kommer du att spela en viktig roll i att utveckla och integrera teknologi i smarta embeddedlösningar. Du kommer få möjligheten att skapa unika lösningar inom materialhantering. Du ansvarar i din roll för att bryta ner krav, design, implementation- och test av mjukvara för Flexlinks enhetsplattform som också kommer att stå till grund för IoT applikationer inom industriell automation.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Läser på högskola/universitet inom datateknik eller liknande som tar examen juni 2021
 • Har ett brinnande intresse av embedded-utveckling
 • Har goda kunskaper i programmeringsspråket C
 • Du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska

Det är meriterande om du har: 

 • Sommarjobbat/extraarbetat som embedded-utvecklare
 • Relevanta hobbyprojekt att visa upp
 • Kunskaper av GIT, Robot Framework och/eller RabbitMQ
 • Erfarenhet av Continuous Integration pipelines

Stort vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten och på FlexLink. Som person är du analytisk med ett öga för detaljer. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp, men du kan även arbeta strukturerat och självständigt.

OM KUNDFÖRETAGET:

FlexLink is a world-class factory automation expert. Working closely with global customers, we provide innovative, automated solutions to produce goods smarter, safer and at lower operating costs.Headquartered in Gothenburg, Sweden, FlexLink has operating units in 31 countries and is represented in more than 60. In 2017, FlexLink had 1116 employees and a turnover of SEK 2,536 million / € 265 million. We are proud to be a Certified Employer via Karriärföretagen 2018. FlexLink is part of Coesia, an innovation based Group consisting of 18 companies specialized in automated machinery and industrial process solutions. For 2017, the Coesia Group had a turnover of € 1,586 million and about 7,000 employees. Vill du läsa mer om bolaget? [ Link removed ] .

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av Flexlink.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: augusti/september
 • Placering: Gamlestaden, Göteborg
 • Kontaktperson: Gabriella Bergström, [ Email address blocked ]  
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 

Rekommenderade jobb

Embedded Software Engineer till internationellt bolag i Göteborg
Friday Tech Recruitment Göteborg Project Basis
Junior utvecklare till Jensen i Borås
Friday Tech Recruitment Borås Projektanställd-Visstidsanställd
Finsktalande Customer Support
Friday Tech Recruitment Göteborg Projektanställd-Visstidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday370