Jobbet Embedded C-Mjukvaruutvecklare sökes till Axis produktutvecklingsavdelning! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Embedded C-Mjukvaruutvecklare sökes till Axis produktutvecklingsavdelning! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Har du minst tre års erfarenhet av inbyggda system inom Linux? Vill du vara med och påverka utvecklingen av Axis spännande produkter? Nu kan du få chansen att bidra med din redan etablerade kompetens hos innovativa Axis Communications!

Information om uppdraget:

Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och jobbar ständigt mot en smartare och säkrare värld. År 1996 uppfann vi världens första nätverkskamera och vi har sedan dess levererat en rad banbrytande produkter och stått för många branschgenombrott. Nu vill vi ge möjligheten för fler duktiga utvecklare att bli en del av vår R&D-avdelning och bidra med sin kompetens. Hos Axis lägger vi stor vikt vid den enskilda individen och vi uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande.

Till Axis söker vi nu erfarna utvecklare till R&D-avdelningen. Vi söker utvecklare både till teamet som jobbar med Multichannel Products samt System Products Recorders. I den aktuella tjänsten kommer du att arbeta på produktutvecklingssidan av R&D. Hos Axis samlas duktiga och kreativa människor som arbetar mot samma mål, därför lägger vi stor vikt i att du brinner för kunskapsutbyte och teamwork. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Din vardag kommer att handla om inbyggda system där Linux är plattformen och C är programmeringsspråket du arbetar med. Därför ser vi gärna att du har minst 3 års erfarenhet av C-programmering samt inbyggda system från Linux plattform. Hos Axis jobbar vi med systemet Git och programvaran Gerrit och ser därför gärna att du har erfarenhet av detta. Har du ett gediget intresse för Agil utvecklingsmetodik är även detta till din fördel.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som embeddedutvecklare har du relevant erfarenhet inom C-programmering och inbyggda system. Utbildning är bra, gärna som Civilingenjör med inriktning mot datateknik, elektroteknik eller teknisk fysik. Kan du tillföra ny eller uppdaterad kunskap från din erfarenhet till teamets kunskapsbank är detta fantastiskt! Eftersom projekten har en tyngd mot kommunikationssystem ser vi helst att du har tidigare erfarenhet av telekomsektorn.

För att du och dina kollegor ska kunna kommunicera krävs goda kunskaper i engelska. Baskunskaper i svenska ses som positivt, det viktigaste är att du är nyfiken att lära och utvecklas inom detta.Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och sociala förmåga!

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en direktrekrytering vilket betyder att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men du blir anställd direkt av Axis. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, men möjlighet finns till flex.

Sökord: Linux, Embedded, C-programmering, Software development, Mjukvaruutveckling

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54289

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till