Jobbet Embedded-utvecklare sökes till traineeupplägg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Embedded-utvecklare sökes till traineeupplägg! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du få möjligheten att starta din karriär genom ett välarbetat traineeupplägg tillsammans med ett eftertraktat företag? Brinner du för innovation och teknik? Sök då tjänsten som Embedded-utvecklare redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill ingå i ett spännande, tydligt utarbetat traineeupplägg där du i förlängningen kommer få chansen att välja hur vill fortsätta din karriärsresa. Traineeupplägget är ett samarbete mellan två företag som vi kommer kunna diskutera mer vid intervjutillfället. Som Embedded-utvecklare kommer du att få tillhöra traineeprogrammet där du erbjuds en mentor och kompetensutveckling. Du kommer i din roll som Embedded-utvecklare att ingå i ett team där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål och stöttar varandra. Du kommer främst att arbeta med inbyggda system och arbeta i Linux. Utöver detta kommer du också arbeta med utformning och implementering av audio/video-streaming.

Om företaget
Vår kund arbetar med konsulter inom systemutveckling, teknik och IT. Deras kunder är världsledande aktörer inom fordon, försvar, medicin, finans, media och spelindustrin. Du kommer att lära dig väldigt mycket och det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi söker dig som har en stor passion för teknik och brinner för att utvecklas i rollen som Embedded-utvecklare. Du som söker är innovativ och gillar att komma på smarta lösningar som effektiviserar processer. Vi tror också att du är driven och motiverad att visa vad du går för. För att klara av rollen vi beskrivit ser vi att du har en högskoleexamen inom datavetenskap eller elteknik. Har du en annan motsvarande utbildning kan det också fungera. Du har kunskap i C och C++ och kan obehindrat använda dig av det engelska språket i både tal och skrift. Utöver detta är det meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med inbyggda system och agil utveckling. Skallkrav: - Högskoleexamen inom datavetenskap eller elteknik. Alternativt motsvarande utbildning - Kunskap i C och C++ - Engelska i tal och skrift Meriterande: - Dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med inbyggda system - Erfarenhet av agil utveckling

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Placeringsort: Göteborg Ansökningar behandlas löpande, sök tjänsten redan idag!

Referens

19315

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till