Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embedded-utvecklare med driv till innovativt företag! jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Embedded-utvecklare med driv till innovativt företag! på Framtiden

Embedded-utvecklare med driv till innovativt företag!

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Är du i början av din karriär som utvecklare och har ett genuint teknikintresse? Vill du framåt tillsammans med grymma kollegor?

Då ska du ta chansen att bli nästa Embedded- utvecklare hos ett företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra ett team som ansvarar för utveckling av inbyggd mjukvara till företagets produkter. Här jobbar du i projektform för att ta fram ny funktionalitet och se till att den övriga Linuxplattformen kvalitetssäkras inför lansering på marknaden. Projekten sträcker sig mellan 8-24 månader och du ingår i ett team med duktiga kollegor.  Du är delaktig i hela processen och jobbar med innovativa projekt med den senaste tekniken.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utveckling av mjukvara, främst C
- Programmering i Linuxmiljö
- Design och implementation av ny funktionalitet

Om företaget
Vår kund är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Din profil
För att passa in i rollen som Embedded-utvecklare ser vi att du har ett stort programmeringsintresse och att du är nyfiken på de senaste teknikerna! Du är en engagerad och innovativ person med en stark personlig drivkraft. Vidare tror vi även att du är en lagspelare och drivs av att hela tiden utveckla dig själv och teamet du jobbar i.

Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning inom IT, Systemutveckling, Teknisk fysik eller liknande
- Erfarenhet av Linux
- Flytande i engelska i både tal och skrift

Meriterande:
- Bra kunskap kring hårdvarunära programmering
- Erfarenhet av programmering på fritiden

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Lund
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078512723