Jobbet Embedded - utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Embedded - utvecklare publicerad av Axis Communications

Full-Time
Lund

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en innovativ och samarbetsorienterad miljö där kreativitet och nya idéer uppmuntras? Axis söker nu en mjukvaruutvecklare med inriktning mot embedded till vårt recorder-segment!

Teamet
På utvecklingsavdelningen för Recorder Firmware som ligger under Axis Extended Video Products har vi helhetsansvaret, från idé till volymproduktion, för utvecklingen av våra produkter inom recorder segmentet. Här utvecklas nätverksbaserade recorders men även produkter som ingår i vår nya satsning inom Bodyworn cameras, där både själva kroppskamerorna men även en central enhet, system controller, där lagring ingår. Utöver detta har teamet även ansvar för funktionstillväxt och underhåll inom våra områden som innefattar POE (Power Over Ethernet), storage och recordings.

Din roll
I rollen som mjukvarrutvecklare har du en viktig del i det parallella arbetet med produktprojekten som innefattar funktionstillväxt samt arkitekturella förändringar i vår mjukvaruplattorm. Här kommer du utveckla mjukvara både i Linux kernel space och user space med syftet är att se till så att våra produkter även efter lansering får ta del av nya features och förbättringar. Inledningsvis är främst inom denna del du kommer att arbeta i men på sikt finns även möjlighet att ingå i något av våra produktutvecklingsprojekt. Du kommer att få jobba med både juniora och seniora medarbetare där alla arbetar tillsammans för att lära av varandra i ett öppet hjälpande klimat.

Vem är du?
Du är en mjukvaruutvecklare med stort intresse för inbyggda system, teknik och produktutveckling. Du ser vikten av att samarbeta med andra och är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Om du får välja jobbar du helst tillsammans med andra och du räds inte för att ta egna initiativ. samt att du gillar omväxling.

Utöver ovanstående ser vi gärna att du;

  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område.
  • Trivs med C-programmering med Linux som arbetsmiljö.
  • Är flytande i engelska i tal och skrift.

Vad kan Axis erbjuda dig?
Axis präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion. Vi tror på självgående team, balans i livet och att ha kul tillsammans. Vi vill att du ska trivas hos oss! Därför erbjuder vi fantastiska förmåner som flexibla arbetstider, morgonfika varje dag, fredagsfika, företagsbonus, friskvårdsbidrag, försäkringar och din alldeles egna Axis-cykel - bara för att nämna några.

Redo att agera?
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sebastian Andrén på telefon 046-272 1800. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Denna rekrytering hanteras av Axis Communications AB och vi avböjer vänligt men bestämt alla samtal från rekryterings- och konsultbolag.

Referens

R-116217

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till