Jobbet Elsäkerhetsansvarig sökes till kund i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elsäkerhetsansvarig sökes till kund i Stockholm publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Är du utbildad elektriker och vill ta stort ansvar inom ett viktigt område? I så fall kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi en elsäkerhetssamordnare för en spännande tjänst hos en av våra kunder i Stockholmsområdet. Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Dina arbetsuppgifter
Som elsäkerhetssamordnare kommer du att vara ansvarig för de elektriska systemen på anläggningen. Du kommer att rapportera till chef för el & automation som kommer att förse dig med arbetskraft och resurser för att kunna analysera, underhålla och utveckla elnätet i enlighet med lagstiftningen och för att kunna optimera verksamheten. Du samarbetar med relevanta parter i organisationen och säkerställer planeringen och utförandet för ditt arbetsområde. Arbetsanläggningen är komplex och verksamheten har en sannerligen spännande miljö som kan ses som en utmaning med stora utvecklingsmöjligheter även för en mycket erfaren kandidat. ´ Huvudansvar:
• Ansvarig för elsystemet på platsen genom delegering
• Planering av lång och kort sikt behöver upprätthålla och utveckla det elektriska systemet på platsen
• Föreslå resurser och investeringar för att stödja planen för elsystemet
• Inspektera systemet, uppföljning av interna kontrollprocesser för att säkerställa att säkerhetsbestämmelserna följs
• Kontakt med Elsäkerhetsverket och andra externa intressenter

Din profil
På grund av lagstiftningen är endast sökande som är certifierade med 'Fullständig auktorisation A' möjliga kandidater för rollen. Förutom din kunskap har du arbetslivserfarenhet från en roll i en liknande miljö, helst en tillverkningsplats. För att leva upp till förväntningarna och trivas i rollen ser vi att du bör vara bekväm med det givna mandatet och kunna planera och prioritera när det kommer till resurser från organisationen för att kunna genomföra de överenskomna långsiktiga målen. Du har även förmågan att driva utvecklingsprojekt inom ditt område och samtidigt behålla befintliga processer. Som person är du ansvarstagande, självgående och en stark kommunikatör. Du har passion för säkerhet och använder din expertis för att ta strategiska och taktiska beslut inom ditt område.

Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.skill.se. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3228

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till