Jobbet Elprojektör till Värmlands Elsystem AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elprojektör till Värmlands Elsystem AB! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning

Värmlands Elsystem AB expanderar och söker dig med bakgrund inom el till en roll som elprojektör! För dig som vill ha goda utvecklingsmöjligheter i ditt arbete och på sikt vill axla en uppdragsledarroll är detta en unik möjlighet! Vi arbetar med löpande urval så ta chansen och sök redan idag.


Om tjänsten
På Värmlands Elsystem AB arbetar man som konsulter inom el-, tele- och säkerhetsinstallationer. De flesta uppdragen är projekterings- eller kontroll och besiktningsuppdrag. Företagets kunder består främst kommuner, regioner och privata företag. Företaget expanderar och söker nu en elprojektör som vill utvecklas på företaget!

I dagsläget är man 8 anställda hos Värmlands Elsystem AB och företaget kännetecknas av hög kompetens och en bra stämning! Hjälpsamheten är framträdande på företaget och ledarskapet beskrivs som lyhört. Här låter man alla ta stort eget ansvar samtidigt som man stöttar och hjälper varandra för att gemensamt uppnå bästa resultat för företagets kunder!

Du erbjuds

• En arbetsgivare som satsar på sina anställda! Hos Värmlands Elystsem sitter man i centrala, moderna lokaler, har en generös flextid, friskvårdsbidrag och gör ett flertal aktiviteter tillsammans såsom jul- och sommarfest samt olika friskvårdsaktiviteter!
• En mycket god möjlighet till utveckling i din roll och inom företaget.

Arbetsuppgifter
Som Elprojektör hos Värmlands Elsystem AB kommer du att arbeta med projektering i CAD miljö, de använder sig både av AutoCAD och MagiCad. Du arbetar tillsammans med en eller flera kollegor i projekten som alltid har en ansvarig uppdragsledare. Tanken är att du på sikt ska kunna ta ett delansvar i projekten och möjligheten finns även att själv bli uppdragsledare!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är utbildad högskoleingenjör inom elektroteknik eller elkraft, alternativt arbetat med el-, tele- och/eller säkerhetssystem i fastigheter och vill gå vidare i karriären.
• Innehar körkort B
• Har god svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du sedan tidigare har jobbat i olika CAD-program.

Som person är du:

• Samarbetsvillig
• Serviceinriktad
• Strukturerad
• Initiativtagande

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Centrala Karlstad
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Värmlands elsystems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Värmlands Elsystem AB. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Värmands Elsystem AB verkar i huvudsak som konsulter för el-, tele- och säkerhetssystem i fastigheter. De har även kompetens inom företaget för eldistributionssystem. Deras mål är att leverera tjänster med hög kvalité som ger stor kundnytta. De finns på centralt belägna kontor i Karlstad och Kristinehamn och har en trogen kundkrets och positiv orderingång även från nya kunder!

Referens

15037087-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till