Jobbet Elmontörer sökes till Boxholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elmontörer sökes till Boxholm publicerad av Skill

Heltidsanställd
Tranås
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba i ett internationellt företag med spännande produkter som är i framkant på marknaden? Då är Swisslog företaget för dig!

Om företaget
Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Företaget är specialister inom branschspecifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter. Huvudkontoret ligger i Schweiz och organisationen har ca 2500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 olika länder. Swisslog Pallet Technology Center (PTC) i Boxholm utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar (Vectura) och transportörer (ProMove) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Deras produkter installerar och driftsätts ute på site världen över. Antalet anställda är ca 150.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta tillsammans med övriga i verkstaden med att huvudsakligen montera elskåp till deras staplingskranar och transportörsystem. Tjänsten är förlagd dagtid.

Din profil
Du har en gymnasieutbildning inom det relevanta området, alternativt tidigare arbetserfarenhet som anses likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av montering av el-kraft och styrskåp samt mindre apparatlådor. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och kan läsa olika kretsscheman. Som person bör du kunna arbeta självständigt och ha ett driv att få arbetsuppgifter utförda. Du är noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet med alla dina arbetsuppgifter. Du bör även trivas i att arbeta i en dynamisk miljö då organisationen arbetar projektorienterat.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Swisslog med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3239

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till