Jobbet Elmontör till Saab i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elmontör till Saab i Linköping publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Saab Aeronautics Elverkstad stärker upp med fler Elmontörer! Denna tjänst passar dig som tycker om att arbeta praktiskt med elmontering. Vill du arbeta i en spännande tjänst med kablage till flygande farkoster?

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Elmontör ansvarar du för att bygga kablage och paneler till flygande farkoster. Arbetet kräver fingerfärdighet då du som Elmontör arbetar med små komponenter och lödning. Idag arbetar 44 Elmontörer på avdelningen och du blir en del av detta härliga team som jobbar med målstyrda grupper och 5S. Du får en gedigen grund som Elmontör då tjänsten inleds med tre veckor utbildning. Därefter kommer du att bli väl insatt i arbetet tillsammans med en fadder. Tillträde till tjänsten är 2019-02-04.

Din profil
För att passa rollen som Elmontör ser vi att du har följande kvalifikationer:
•En fullföljd gymnasieutbildning, med fördel inom teknik eller elektronik
•Goda språkkunskaper i svenska och engelska
•God datorvana Meriterande för tjänsten är om du tidigare arbetat inom industrin samt med liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av lödning är även detta meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där noggrannhet och god samarbetsförmåga är ledord.Som person är du tålmodig och strävar alltid efter att nå bästa kvalitet på ditt arbete. Med din positiva attityd bidrar du med ett gott klimat i arbetsgruppen. Du är en lagspelare samtidigt som du inte har några svårigheter med att arbeta individuellt.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på mailadress josefine.kindahl@skill.se alt. 013-473 20 61 Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Detta är initialt ett konsultuppdrag som för rätt person kan leda till en anställning på Saab.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3650

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till