Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elmontör till kund i Västerås jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elmontör till kund i Västerås på Randstad AB

Elmontör till kund i Västerås

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi dig som har god och flerårig kunskap som elmontör till en av våra kunder i Västerås. Rollen kommer att inledas som en konsultlösning med mycket goda ambitioner att erbjudas anställning direkt hos kund.

Företaget levererar projekt till tillverkningsindustrin där de t ex bygger skåp, arbetar med elinstallation, konstruktion och programmering.  Det en större koncern som har flera år på nacken. De ser gärna att du har kvalifikationer, viljan och kunskapen att växa in i en roll som ledande elmontör/arbetsledare på sikt och att det även på sikt även finns möjligheter att utvecklas inom koncernen i områden som t ex konstruktion och programmering. Du kommer att ha möjlighet att påverka ditt arbete, ha god och tät dialog med andra funktioner i företaget, och du ges frihet under ansvar i rollen. Du tillhör en arbetsgrupp där de har högt i tak och du får möjlighet till ett fritt och flexibelt arbete. Känns detta som en spännande roll för dig? Är du redo för nästa steg i karriären? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.


ansvarsområde.

I rollen som elmontör kommer du till arbeta självständigt där du planerar och utför dina uppgifter på verkstaden tillsammans med arbetsgruppen. Du arbetar projektbaserat och ingen dag är den andra lik utan beroende på hur projektet till kund ser ut. I verkstaden arbetar du till största del med skåpbyggen men du kommer även vara på plats ute hos kund för att t ex bygga om deras skåp några gånger under året. Du arbetar dagligen med förbindningstabeller, kretsscheman, ritningsläsning och elschema och kopplar/monterar utefter dessa. Du arbetar även med PLC-system med så som inkoppling/montering. Du kommer även att få ansvara för viss del av materialflödet gällande beställningar och att ta emot leverans, pricka av samt packa och returnera produkter.


arbetstider.

Heltid, 7-16 med möjlighet till flex.


kvalifikationer.

För att du ska lyckas i den här rollen, trivas och kunna bidra på bästa sätt så ser vi att du har flera års erfarenhet av ett liknande arbete inom el. Du har god vana av att arbeta självständigt och ansvarstagande och du är en driven person som vill vara med att påverka din vardag. Vidare ser vi att du som tidigare nämnt har flera års erfarenhet av montering av automatikskåp utefter:

-  kopplingstabell
-  kretsschema
-  montageritningar
-  förbindningstabeller
-  ritningsläsning
-  erfarenhet av inkoppling av PLC och frekvensomriktare är meriterande.

Personlighetsmässigt så är ordning och reda viktigt för dig, du är pålitlig och du kan arbeta strukturerat och flexibelt där du kan skifta mellan projekt. Vidare har du ambitioner att bli företagets nästa ledande elmontör/arbetsledare och besitter kunskaper som engagemang, driv och förmåga att ta ett större ansvar. Du är lyhörd och kan även själv förmedla idéer och förbättringsförslag – du vill vara med att påverka. Vidare har du en god samarbetsförmåga i grupp och är en lagspelare. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Mins 2-års erfarenhet ifrån ett liknande arbete.


ansökan.

Sker senast 2021-09-26. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357415