Jobbet Elmontör till kund i Torslanda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elmontör till kund i Torslanda publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi produktionsmedarbetare för kunds räkning till deras fabrik i Göteborg. Är du redo för en ny utmaning och vill ha ett jobb där du kan vara med och påverka, med goda utvecklingsmöjligheter på sikt? Då kanske det är just dig vi söker!

Välkommen med din ansökan!


OM FÖRETAGET

Kunden är ett bolag som tillverkar batterier till bland annat truckar och andra industriella fordon. Företaget arbetar med högt ställda krav på kvalitet och tack vare sin breda erfarenhet av fordons- och materialhanteringsindustrin levererar de produkter i världsklass. Huvudkontoret finns i Tyskland. I Göteborg finns produktionen i Torslanda, i närheten av Volvos fabriker.

OM TJÄNSTEN

Du kommer jobba i ett nära samarbete med service och utvecklingsavdelning. Som elmontör kommer du att arbeta med att montera hög volts batterier. I dina arbetsuppgifter ingår också testning, felsökning och underhållsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer även på sikt att bestå av övervakning och hantering av maskiner samt robotar. Du får möjlighet att bidra till en ständig utveckling av produktionen/tillverkningen genom eget arbete.

Krav 

 • Fullgjord gymnasieutbildning.
 • Erfarenhet inom tillverkningsindustrin.
 • Kunna läsa och förstå mekaniska ritningar och instruktioner.

Meriterande

 • Truckkort
 • Gymnasieutbildning med inriktning inom teknik/mekanik/el
 • Erfarenhet av att arbeta i Monitor
 • Erfarenhet av att arbeta med Lean
 • Brandsäkerhetsutbildning


OM DIG

Vi söker dig som vill vara med och påverka och växa inom ett företag som jobbar med hållbarhet och Lean. Initialt och löpande kommer viss utbildning ske. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, självgående och strukturerad. Du har hög arbetsmoral och strävan att ständigt utveckla dig själv och din arbetsplats. Du har en positiv och ödmjuk inställning och är en lagspelare.

OM ANSTÄLLNINGEN

 • Placeringsort: Göteborg
 • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Sofia Larsson, sofia.larsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

97246

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till