Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elmontör sökes till Västerås jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elmontör sökes till Västerås på Randstad AB

Elmontör sökes till Västerås

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker nu ett flertal elmontörer till attraktiv kund i Västerås. Vår kund är ett välkänt företag som verkar inom tillverkningsindustrin. Vår kund levererar produkter till industrikunder inom produktutveckling och har en egen produktion av el- och mekaniklösningar. Du erbjuds ett arbete med både utmaning och utvecklingsmöjlighet i en omväxlande miljö i en koncern som är i tillväxt.  Du arbetar i en härlig arbetsgrupp med en trevlig arbetsmiljö och intressanta arbetsuppgifter. 

Tjänsten kommer att inledas som en konsultlösning där du kommer vara anställd hos Randstad men arbeta ute hos kund. Uppdraget  är långsiktigt och stabilt och på sikt finns god möjlighet att erbjudas anställning direkt hos kund. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. 

Urval ser löpande så ansök redan idag! 


ansvarsområde.

Som elmontör arbetar du med olika typer av skåpbyggen ifrån grunden. Du startar nästan alltid med tomma skåp som du sedan färdigställer utefter kundritning. Skåpen kan variera i storlek och utförande. 

Du arbetar dagligen med förbindningstabeller, kretsscheman, ritningsläsning och elschema och kopplar/monterar utefter dessa.  Varje projekt/skåp är unikt vilket gör att montaget varierar. Det kan även komma att ingå truckkörning i arbetet. 


arbetstider.

 Heltid, dagtid. 


kvalifikationer.

För att du ska lyckas i den här rollen, trivas och kunna bidra på bästa sätt så ser vi att du har minst 1-års erfarenhet av ett liknande arbete där du arbetat som elmontör eller med motsvarande arbetsuppgifter. 

Personlighetsmässigt har du god vana av att arbeta självständigt och ansvarstagande och du är en driven person som har viljan att lära dig. Du är öppen och mottaglig för att anamma nya arbetssätt och metoder. 

Vidare tillhandahåller du följande egenskaper och kvalifikationer: 
  • kopplingstabell
  • kretsschema
  • montageritningar
  • förbindningstabeller
  • ritningsläsning
  • truckkort, A2 samt B1
  • goda kunskaper i svenska och engelska
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


erfarenhet.

Minst 1- års erfarenhet som elmontör eller motsvarande arbetsuppgifter.


ansökan.

2021-09-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Anna-Li Eklund, [ Email address blocked ] och Catarina Wieselgren, 
[ Email address blocked ] . 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357038