Jobbet Elmontör rekryteras till Fasteus Teknik i Kungsbacka har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elmontör rekryteras till Fasteus Teknik i Kungsbacka publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker en elmontör som vill vara med på en spännande tillväxtresa i ett familjärt och välrenommerat företag. Som elmontör på Fasteus Teknik AB arbetar du målinriktat och strukturerat och kommer att få ett stort ansvar för att utveckla monteringen för att serva kunderna på bästa sätt. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! 

OM FÖRETAGET

Fasteus Teknik AB grundades 1980 och är en väletablerad generalagent och importör inom elbranschen. Vi har vårt huvudkontor, lager och montering i Kungsbacka strax söder om Göteborg. Vår försäljning sker till den professionella marknaden och vårt sortiment består av välkända tillverkare som ABB, General Electric, AEG, Niedax med flera. Med vårt koncept ”Kopplat & Klart” erbjuder vi även ett komplett utbud av färdigkopplade centraler till allt från bostadsprojekt och kommersiella lokaler till OEM produktion. 

Läs mer om företaget på kundens hemsida: https://www.fasteus.se/

OM TJÄNSTEN

Arbetet innebär montering utav elcentraler där elkablar och elkomponenter ska monteras och installeras på rätt plats och på rätt sätt enligt ritningar. 

OM DIG
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och/eller har relevant utbildning inom el/teknik. Då du kommer montera elcentraler efter ritningar behöver du kunna läsa av enlinjeschema samt ha kunskap inom ritningsläsning. Vidare är det krav på flytande läs- och talförståelse i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CAD. 

Som person ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten samt har ett stort engagemang och inre driv. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Kungsbacka
  • Tjänstgöringsgrad: heltid/dagtid 
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Provanställning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Amanda Kyldahl, amanda.kyldahl@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

81243

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till