Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Ellärare sökes till yrkesgymnasium i Växjö! job in Växjö at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Ellärare sökes till yrkesgymnasium i Växjö! på StudentConsulting

Ellärare sökes till yrkesgymnasium i Växjö!

StudentConsulting Växjö, Kronobergs län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du tidigare erfarenheter av att jobba som elektriker? Vill du sprida din kunskap och utveckla andra människor i en lärande roll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en engagerad ellärare till Växjö. Arbetsuppgifterna innebär att du får chansen att undervisa och handleda elever inom El- och energiprogrammet med inriktning på elteknik. Tjänsten innebär att du får undervisa i yrkesspecifika ämnen, men även fungera som en mentor som vägleder och guidar eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras utbildning. Du kommer även att få göra APL-besök och ha mycket kontakt med näringslivet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start i början på augusti. Du kommer bli direkt anställd av vår kund, som är störst i Sverige inom lärlingsutbildningar på gymnasial nivå. De erbjuder en attraktiv arbetsplats där man får arbeta i ett sammansvetsat team och säkerställer att du som anställd får rätt förutsättningar att utvecklas inom rollen som yrkeslärare. Hos kunden får du även möjlighet till ständig kompetensutveckling och samarbete med kollegor runt hela landet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare, alternativt dig som har stor kompetens och erfarenhet inom ditt yrke som elektriker.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit!

Utöver din yrkeskompetens ser vi att du har lätt för att skapa relationer samt har ett brett kontaktnät med din bransch. Då utbildningen sker i samverkan med det lokala näringslivet är god lokalkännedom och god branschkunskap meriterande. Körkort är ett krav för arbetet då du regelbundet gör APL-besök hos dina elever.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att söka redan idag! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Sökord: yrkeslärare, elektriker, ellärare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Ellärare sökes till yrkesgymnasium i Växjö!
StudentConsulting Växjö Heltid
Vi söker elektriker/elmontörer till företag i Tingsryd
Lernia Kronobergs län - Tingsryd Heltidsanställd
Ej angett
Vi söker drivna montörer till attraktivt bolag i Växjö!
Lernia Kronobergs län - Växjö Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57971