Jobbet Elkraftsingenjör till Ulricehamns Energi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elkraftsingenjör till Ulricehamns Energi publicerad av Effektiv

Heltidsanställd
Ulricehamn

ArbetsbeskrivningVill du arbeta med det som är viktigt – på riktigt?

Här får du chansen att utvecklas i en roll som Elkraftsingenjör samtidigt som du gör nytta för staden. Välkommen till ett familjärt bolag med stora projekt på gång!

Om vår kund

Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. Vi är drygt 80 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun. Vi som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Vi arbetar tillsammans, för Ulricehamn!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Elkraftsingenjör hos Ulricehamns Energi kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde innefatta insamling av mätvärden och sammanställning av slutavräkning. Arbetet innefattar många olika kontaktytor, såväl internt som externt. På sikt står företaget inför ett stort projekt, där du kommer vara med och driva förbättringsarbetet framåt. Beroende på intresse och kompetens kan dina arbetsuppgifter framöver bestå av följande:

• Mätning
• Beredning, beräkning och projektering
• Myndighetsrapportering
• Delaktighet i upphandlingar

Du kommer att verka inom segmentet Elnät och Gatljus där du har en tät dialog med elmontörerna. Vid vissa tillfällen är du även behjälplig ute på fältet. På företaget samverkar man nära andra avdelningar där det finns ett stort kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Här stöttar medarbetare varandra!

Din profil

Vi söker dig som troligen har en utbildning som elkraftsingenjör, högskoleingenjör eller YH-utbildning inom liknande område. Du har ett eller några års erfarenhet av likvärdigt arbete med en god förståelse för dess innehåll. Du har mycket goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har någon erfarenhet av mätinsamling.

Som person är du strukturerad och ansvarstagande samtidigt som du vågar ta egna initiativ. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat förhållningsätt och för dig är det en självklarhet att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du får goda möjligheter att utvecklas och bidra till förbättringar. Företaget har en familjär stämning med många trivselaktiviteter och har ett stort engagemang för staden. Vi hoppas att du delar detta engagemang!

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 27 september. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Marie Wikström, marie@effektiv.se eller Gabriella Albertsson, gabriella.albertsson@effektiv.se

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Ulricehamns Energi.

Referens

2128

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till