Jobbet Elkraftsingenjör till ST1 Refinery har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elkraftsingenjör till ST1 Refinery publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med el – och automationsteknik på ett ledande energiföretag? St1 Refinery söker nu dig som vill ha ett arbete i en bransch där ständig förändring och expansion sker. Nu behöver de din hjälp inför kommande spännande projekt. Du erbjuds unika och attraktiva förmåner och villkor såsom bonuslön, träningsmöjligheter och subventionerad företagshälsovård.

Sist men inte minst arbetar St1 Refinery AB för en trygg, säker, stimulerande och rolig arbetsmiljö.

Om företaget

St1 är ett ledande energiföretag inom petroleumbranschen som producerar och säljer drivmedel till privatpersoner och företag, flyg och sjöfart. Företagets vision är att utveckla och kommersialisera nya, fossilfria bränslen. Raffinaderiet på Hisingen tillverkar gasol, etanol, flygfotogen, bensin samt diesel och eldningsoljor med låg svavelhalt.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar som El/automationsingenjör är att leda projekt från uppstart till leverans inom El-området. Det är nya projekt, samt både små och stora underhållsprojekt. Du arbetar brett och är inblandad i hela projektgenomförandet och agerar stöd åt underhållsavdelningen vid felsökning och underhåll.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:

  • Projektplanering
  • Konstruktion och framtagning av specar etc.
  • Materialinköp
  • Arbetsgenomgång med entreprenörer och arbetsledning under arbetets utförande
  • Kontroll, testning och igångkörning av nya och befintliga system
  • Kostnadsberäkning och kostnadsuppföljning tillsammans med projektledningsgruppen
  • Teknisk utredning i samråd med projektledning samt underhållsrelaterade utredningar
  • Arbete med elsäkerhetsfrågor samt föreskrifter och preventivt arbete

Din bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har lägst högskoleingenjörsexamen inom El, automation, eller likvärdig teknisk inriktning. Du har erfarenhet från industrin, gärna processindustrin. Du har tidigare arbetat nära projektledning samt konstruktionsarbete och har kunskap inom högspänningsområdet. Det är meriterande om du har elbehörighet men det är inte ett krav. För arbetet krävs att du har B-körkort då arbete utförs både inom och utom raffinaderiets område. I ditt arbete som ingenjör kommer du att samarbeta med underhållspersonal såväl som med andra personer inom företaget så det är viktigt att du är kommunikativ och kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal och skrift.

Personliga egenskaper

På St1 Refinery arbetar de i en platt organisation – därför är det är viktigt att du har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetet till stor del utförs självständigt gillar du att arbeta under eget ansvar. Initiativförmåga och engagemang värdesätts högt.  St1 Refinery AB arbetar i ATEX-miljö. Fokus på tillförlitlighet är en självklarhet.

Arbetsmiljön kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

35183

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till