Jobbet Elkraftsingenjör till IETV har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elkraftsingenjör till IETV publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du utbildad inom elkraft och vill ha en viktig roll med mycket ansvar? Detta är en superspännande tjänst där du får vara med att bygga upp rollen från början.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll som elkraftsingenjör kommer du främst arbeta med reläskydd. Du kommer göra beräkningar, tester och en del driftsättning. Det är en ny roll som med nära samarbete med utvecklare konstruktörer ska utveckla och förbättra reläskydd och dess funktioner. På sikt ser IETV att den här personen får en utbildande roll mot resterande kollegor gällande högspänning samt driver och ansvarar för projektstyrning och dokumentation. IETV har i dagsläget 5 st. egna reläskydd och de är främst dem man kommer jobba med. Det är en tjänst där du rör på dig ibland och resor inom norden kan förekomma, dock aldrig längre än 5 dagar i sträck.

Om företaget
IETV är ett företag som erbjuder kvalificerade tjänster inom kraftförsörjning till järnväg, vattenkraft och industri. Med teknik i framkant skapar dem hållbara värden för kunder och slutanvändare. Kvalitet och kompetens är vår kunds bästa verktyg!
Deras kompetens ligger inom reläskydd, automation, kontroll- och mätsystem, fjärrstyrning och projektledning.
Idag finns IETV i egna, nya lokaler med 33st anställda. 10st administration, 10st automationstekniker/konstruktörer och 13st i produktionen.

Din profil
Skallkrav:
• Utbildning inom elektronik, gärna mot elkraft
• Svenska i tal & skrift
• Körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av att jobba med reläskydd
• Engelska i tal & skrift

Som person har du ett stort tekniskt intresse och gillar när det händer saker. Du är social och kan samarbeta med alla typer av människor. Du är noggrann, strukturerad och medveten om kvalitet.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Snarast
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Jönköping eller Gällstad
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Referens

21852

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till