Jobbet Elkonstruktör till växande företag sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elkonstruktör till växande företag sökes! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av elteknik och smarta lösningar? Vill arbeta i en spännande tjänst på ett växande företag som arbetar i framkant med teknik? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som elkonstruktör kommer du arbeta i projekt tillsammans med härliga kollegor där ni tillsammans finner lösningar och hjälper varandra. Du kommer arbeta med projektering och främst som konstruktör i CAD. Ditt arbete kommer vara omväxlande och kreativt samt formas utifrån dina ambitioner och erfarenheter. Vid start kommer du få en god introduktion och den första tiden även ha en mentor att vända dig till för att med tiden bli allt mer självgående i arbetet. Har du sedan tidigare inga kunskaper inom CAD kommer du att få utbildning på plats.

Om företaget
Vår kund är ett teknikkonsultföretag som startades våren 2015 och arbetar inom bygg- och fastighetssektorn med inriktning på elteknik. De består idag av 9st elkonsulter/elprojektörer och deras tankesätt är att skapa hållbara lösningar med hög kvalité och förstå kundens målsättning. De som arbetar hos vår kund har mångårig erfarenhet i branschen och ett brinnande intresse för elteknik. När det gäller teknik arbetar de i framkant och är certifierade för flertalet tekniska system så som DALI, KNX, Smart-House och Control4.

Din profil
Skallkrav - YH-utbildning inom el-konstruktion och med praktik alternativt erfarenhet av elinstallationer genom arbete - Goda kunskaper i svenska och engelska - Stort intresse av elteknik Meriterande - Erfarenhet av Revit Personlighet: Stor vikt kommer läggas på dig som person. Vi söker dig som är trygg i dig själv, har ett stort engagemang och en god förmåga att kunna prioritera ditt arbete. Vidare är du strukturerad och tycker om ordning och reda. Du trivs av att arbeta i ett team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. I arbetet tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är en öppen och nyfiken person och har viljan att utvecklas.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Tjänstgöringsort: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Enligt överenskommelse Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag. Vi vill påminna om att det är semestertider och därför kan återkoppling dröja.

Referens

19479

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till