Jobbet Elkonstruktör till Marco i Ängelholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elkonstruktör till Marco i Ängelholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Ängelholm

Arbetsbeskrivning

Vill du ansvara för el- och automationslösningar och arbeta i en supporterande roll? VPG i Ängelholm söker en elkonstruktör!

En elkonstruktör sökes till VPG i Ängelholm som ansvarar för elkonstruktion och styrning av våra kundanpassade lyftbord. Du ansvarar för teknikområdet el och automation samt hydraulik och du får därigenom chans att axla en nyckelroll inom företaget. Du kommer att arbeta nära så väl produktionen som säljteamet och vara support kring el- och automationsspecifika och hydraulikrelaterade frågor. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ta möjligheten att arbeta på det marknadsledande företaget Vertical Positioning Group (med varumärkena som Marco, Hymo, Jihab och Saxon) som tillverkar lyftbord och materialhanteringsutrustning av hög kvalitet. Applikationsområden för deras lyftbord är många, bland annat används de för vertikal positionering i tillverkande industrier, som arbetsplattformar eller för transport av fordon. Som elkonstruktör kommer du få en central funktion i företaget och vara den som man internt vänder sig till vad det gäller el- och automationsrelaterade och hydraulikspecifika frågor. Vi kommer att satsa på att kompetensutveckla dig inom hydraulik och du kommer att få gå externa utbildningar för att ta dig an ansvaret på ett bra sätt. Du får här chans att bidra med din tekniska kompetens och där ditt engagemang bidrar till att ta verksamheten framåt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som elkonstruktör kommer du att vara länken mellan säljteamet och produktionen. Du utformar kundspecifika lösningar och har ett tekniskt ansvar gällande el- och automation och hydraulik. Din roll kommer bland annat att innefatta:

 • Elkonstruktion och PLC-programmering samt hydraulikkonstruktion.
 • Ansvara för hela den produktionsberedande processen (framtagning av ritningar (Cadett Elsa för elkonstruktionen och SolidWorks för hydraulikkonstruktionen), komponentval, orderberedning i deras Excelbaserade konfigureringsprogram, beredning i MPS-system, produktionsberedning i affärssystemet (iScala)). Även framtagning av användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter.
 • Säkerställa att produkterna uppfyller grundläggande krav enligt specifika standarder.
 • Vara en intern support gällande el- och automationsspecifika och hydraulikrelaterade frågor samt felsökningsuppdrag i produktionen.
 • Delta i utvecklingen av arbetsmetoder.
 • Ansvara för att se till att underlagen genereras inom givna tidsramar.
 • Arbetet sker ofta i projektform. Du kommunicerar och samarbetar med personer från olika avdelningar internt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm där även produktionen finns. Totalt arbetar 105 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 15 personer. Du kommer att rapportera till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas och prestera väl i rollen söker vi dig som har:

 • Har minst en eftergymnasial utbildning inom el/automation.
 • Goda kunskaper inom elkonstruktion mot industrin
 • Goda kunskaper inom PLC-programmering
 • Goda kunskaper i Excel
 • Goda kunskaper i både svenska och i engelska

Det är meriterande om du har

 • Har arbetat praktiskt i en tillverkande verksamhet, som servicetekniker eller liknande.
 • Har erfarenhet av hydraulikkonstruktion.

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt ansvarsområde. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är prestigelös och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra, är serviceinriktad och kommunikativ till sättet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

6E122D8C84F8422ABD1E55F546E25D55

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till