Jobbet Elkonstruktör till iLogik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elkonstruktör till iLogik publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du elkonstruktör med ett intresse av industri? Vill du få chansen att bli en del av ett växande teknikkonsultföretag i Umeå? Hos iLogik får du möjligheten att i en projektledande roll arbeta med många olika projekt i varierande storlek och svårighetsgrad. Företaget erbjuder en omväxlande arbetsplats där du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor. Urvalet sker löpande så sök redan idag!

Academic Work söker för direktrekrytering till iLogik en elkonstruktör med brett intresse för teknik och problemlösning. Vi söker dig som trivs med eget ansvar och flexibiliteten som erbjuds genom att arbeta tillsammans i ett mindre team.

iLogik AB är ett teknikkonsultföretag som grundades 2013 och har sedan dess genomfört många lyckade projekt med nöjda slutkunder. Nu är de under en stark tillväxtfas och vill utöka sin styrka med ytterligare en person. Kanske söker vi just dig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och iLogiks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Kandidatprofil

Som Elkonstrukör hos iLogik förväntas du axla en roll där du har ansvar för att hålla ihop trådarna under projektens gång samt är involverad i hela kedjan. Du kommer att arbeta med stora som små projekt, allt från totalentreprenader till mindre projekt.

Du kommer till exempel att:

* Företräda företaget i kontakt med kunder, leverantörer och partners.
* Stötta med din kunskap vid inköp och försäljning.
* Ta fram elunderlag, d.v.s. komponentval, dimensionering samt layout av scheman enligt gällande direktiv och standarder.
* Systematiskt utveckla din kompetens genom utbildningar, mässbesök, etc.

* Är utbildad elkonstruktör eller har motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt.
* Du har, via utbildning eller arbete, erfarenhet av att använda beräknings-och ritningsverktyg som exempelvis CAD-verktyget ePlan.
* Har ett brett tekniskt intresse och gärna erfarenhet från praktiskt tekniskt arbete.
* Innehar körkort B.
* Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av projekt/arbetsledning.

Som person är du social och driven samt trivs i ett nära samarbete med kunder, kontaktpersoner och kollegor. Du är flexibel och självgående i ditt arbete. Du trivs i en roll där du har ansvar och en övergripande blick. För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta med problemlösning. För att underlätta kommunikation internt och med kunder ser vi gärna att du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Referens

15021161-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till