Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elkonstruktör till företag inom försvarsbranschen i Göteborg jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elkonstruktör till företag inom försvarsbranschen i Göteborg på Framtiden

Elkonstruktör till företag inom försvarsbranschen i Göteborg

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Här är chansen för dig som studerat elektronik att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom produktutveckling! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan! 

OM FÖRETAGET
Företaget du kommer arbeta på är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Just nu vill de fortsätta att utveckla sin framgång genom att förstärka sin organisation i samband med att nya spännande projekt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Elkonstruktör kommer du bland annat att elkonstruktion, komponentval, dimensionering och test och arbeta brett med både analoga och digitala elektroniksystem. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på utvecklingsenheten. Du kommer att rapportera till avdelningschefen och arbeta i öppna och trevliga lokaler utkanten av Göteborg.

DIN PROFIL
Till rollen som Elkonstruktör söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och nyfiken person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta tillsammans med eller leda andra.

  • Högskoleingenjörsexamen, gärna med inriktning Elektroteknik eller elkraft.
  • Utmärkt kommunikationsförmåga på engelska, både i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap – får vara dubbla inom EU
  • Fritt straffregister – kan bero på men underlättar.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Flexibel
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!

har en relevant utbildning inom t.ex. elektronik eller mekatronik vill arbeta med teknisk problemlösning har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000087947896