Jobbet Elkonstruktör till Andon Robotics har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elkonstruktör till Andon Robotics publicerad av Academic Work

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Varför inte starta eller fortsätta karriären som elkonstruktör hos Andon Robotics? Oavsett om du är nyutexaminerad eller arbetar som elkonstrutör idag så söker vi dig som vill arbeta med modern robotteknik. Denna roll kommer utmana och utveckla dig. Du kommer in i en spännande tid hos företaget då många nya projekt är på gång och här finns mycket att lära.


Om tjänsten
Academic Work söker en elkonstruktör till Andon Robotics. Projekten blir fler och fler så därför behöver de förstärka upp personalstyrkan.

Andon Robotics levererar kundspecifika lösningar för robotiserad hantering och svetsning. De är en komplett partner för integrering av robotar i sina kunders produktioner och skapar helhetslösningar för det. Det är en utmanande och spännande utvecklingsresa som väntar då de fortsätter att expandera.

I dagsläget arbetar 12 kollegor som alla är specialister inom sitt område på kontoret och produktionen vid Aspholmen. Här får du möjlighet att utvecklas och specialisera dig samt få ovärderlig kunskap från seniora och mycket kompetenta kollegor. Inte nog med det utan på Andon Robotics värdesätts personalen som den viktigaste resursen och de lägger fokus på allt ifrån teambuildning till individuell utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Andon Robotics.

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör får du arbeta med framtagande av elschema, stycklistor samt inköp till projekt.

Arbetet bedrivs i projektform i nära kontakt med projektledare och övriga kollegor i projektet. Projekten varierar från enklare till mer komplexa. Allt arbete sker tillsammans med kunderna vilket gör det möjligt att snabbt få återkoppling på gjorda konstruktioner. Du kommer att introduceras i arbetet av en erfaren kollega för att därefter succesivt ta dig an nya och egna projekt.

Du kommer till exempel att arbeta med:

• Elkonstruktion
• Dokumentation
• Maskinsäkerhet
• Inköp

Tjänsten passar dig som söker efter en långsiktig arbetsplats och som vill arbeta på ett familjärt företag där du får bidra, utvecklas och specialisera dig. Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad som dig som har arbetslivserfarenhet som elkonstruktör.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant utbildningsområde med inriktning och kunskap inom elektronik
• Har erfarenhet av elkonstruktion med EPLAN eller liknande CAD verktyg. Erfarenheter från studier är tillräckligt men har du arbetslivserfarenhet inom området är det meriterande
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av och arbetat med elkonstruktion
• Har goda kunskaper i CAD
• Har erfarenhet av EPLAN
• Har kompetens i PLC-programmering

Som person är du driven och trivs med att arbeta i projekt samt att få arbetet att gå framåt. Vi ser att du är en person som själv vill utvecklas inom detta område och på så sätt också vara med och utveckla företaget på lång sikt. Eftersom du arbetar projektbaserat och mot deadlines är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera rätt när det krävs. Här arbetar du nära dina kollegor på ett mindre och familjärt företag där sammanhållningen är viktig så vi ser att du trivs med goda samarbeten. En självklarhet för oss är ditt stora tekniska intresse.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Aspholmen, Örebro

Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult Anna Larsson

• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Andon Robotics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15027183-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till