Jobbet Elkonstruktör sökes till Partille Elkonsult! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elkonstruktör sökes till Partille Elkonsult! publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du minst två års erfarenhet inom elkonstruktion? Önskar du att arbeta på ett mindre och familjärt företag? Definierar du dig som en ödmjuk och noggrann person? Då söker vi efter dig!

Dina arbetsuppgifter
Måndagen startar med ett veckomöte där alla medarbetare går igenom status på de befintliga uppdragen och den projektansvarige delegerar ut nya arbetsuppgifter för nya inkommande uppdrag. Under veckan har du kontakt med kunderna och löpande möten inom projekten. En projektansvarig håller i helheten men du kommer få mycket frihet under ansvar och har ett flexibelt arbetsschema. Vanligtvis har du flera projekt igång samtidigt i olika faser, mestadels inom bostäder.

Om företaget
Partille Elkonsult arbetar med projektering och besiktning och har därav lång erfarenhet inom el- och teleanläggningar. Idag arbetar de främst med bostäder och kontor men har även arbetat med allt från industribyggnader till vindkraftverk. I dagsläget finns cirka 6 medarbetare på kontoret men ambitionen är att växa och bli större. Företaget startade 1992 och finns beläget i centrala Göteborg.

Din profil
För att passa i rollen som elkonstruktör hos Partille Elkonsult bör du vara noggrann och ödmjuk samt inte ha svårt för att våga fråga om du stöter på funderingar. Vår kund är ett mindre familjärt företag och därför önskas att du både trivs med att vara självgående men även att du inte har svårt för att samarbeta med dina kollegor.

Skallkrav:

- Arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion på cirka 2 år eller mer
- Som lägst en 2 årig utbildning inom elkonstruktion
- kunskaper i AutoCAD
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:

- Varit ansvarig för ett eget projekt
- kunskaper i MagiCAD
- Körkort B

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Referens

21967

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till