Jobbet Elkonstruktör inom utveckling till Jensen Sweden AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elkonstruktör inom utveckling till Jensen Sweden AB publicerad av Effektiv

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning


Vill du få chansen att påverka i en roll som Elkonstruktör hos ett marknadsledande och familjärt företag inom en internationell och växande bransch? Då har du kommit rätt!

Om vår kund
JENSEN-GROUP´s affärsidé är att erbjuda lösningar till industriella tvätterier över hela världen för att de ska kunna leverera kostnadseffektiv textilservice till sina kunder. Genom att erbjuda en bred expertis i att designa och leverera hållbara lösningar i allt från fristående maskiner till kompletta system och integrerade lösningar är vi idag en föredragen leverantör till tvätteriindustrin. JENSEN-GROUP utökar ständigt sitt erbjudande med miljövänliga innovativa produkter och tjänster för att lösa specifika kundbehov. Vår framgång är ett resultat av en kombination av global yrkesskicklighet och lokal närvaro. JENSEN Sweden AB är en del av det växande affärsområdet Garment Technology och specialiserat på system för plaggstransport och plaggsortering. Läs gärna vidare på: www.jensen-group.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Elkonstruktör inom utveckling till Jensen kommer du både självständigt och som en del av ett projektteam att ta fram, dimensionera och dokumentera elektriska lösningar. Det kommer innefatta alltifrån komponentval till större elektriska konstruktioner. Du kommer också att sköta tekniska kontakter med leverantörer gällande komponenter och deras livscykler, samt ta del av utveckling och underhåll av företagets verktyg.

Din profil
Vi söker dig som är elingenjör på högskolenivå eller har motsvarande erfarenhet. Erfarenhet av elektrisk konstruktion under Maskindirektivet är meriterande, liksom av verktyget EPLAN.
I tjänsten behöver du kunna använda dig av standarder som exempelvis EN-ISO 13849, EN 60204-1, IEC 61439 och UL508A. Din kommunikativa förmåga är mycket god.

Som person är du engagerad och initiativrik samtidigt som du är van att ta eget ansvar. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt, med en stor vilja att självständigt föra ditt arbete framåt. Vidare är du relationsskapande och duktig på att arbeta i ett projektteam.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst på ett världsledande och familjärt företag. Här har du stor möjlighet att arbeta självständigt och påverka din roll!

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 23 augusti. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Jens Lindroth, jens@effektiv.se

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Referens

2001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till